Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 27 Kwietnia 2022 No a jak ma się dobrze rozwijać jak w dzień jest 10° max pod 16. A gdzie noc. Jak na taką doniczkę, to fajnie urosła i 'oprócz' przypalonych szczytów, to w sumie nie jest to jakiś zły obraz krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 27 Kwietnia 2022 Tym bardziej ze cannabis podchodzi pod chwast. A chwasty trudno zabic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) 49 dzień, czy widzicie różnice? Czy ona żyje. Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Kwietnia 2022 @Szwagrom ledwo zipie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Maja 2022 @Tester masz pomysł co zrobić żeby ją jeszcze uratować żyje ona wgl? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 1 Maja 2022 @Szwagrom nie wiem czy to z zimna czy przesuszenia, trzeba było by o to zadbać, pewnie by odżyła ale plon to z 5g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Maja 2022 @Tester Masz pomysł co z tym zrobić wydaje mi się, że z przesuszenia bo bardzo długo była nie podlewana a u mnie jest teraz bardzo gorąco od kilku dni. @Tester Będę tam to podrzucę ci kilka zdj co i jak może ty coś majster wymyślisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 1 Maja 2022 @Szwagrom jak z przesuszenia to trzeba podlewać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Maja 2022 Nawodnij ją i ona odżyje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) @mirecki @Tester Faktycznie albo mi się wydaje albo odżyła. 48 Dzień Będzie coś z tego za ile mniej więcej potrafi to ktoś przewidzieć? Edytowane 6 Maja 2022 przez Szwagrom Przed dzisiejszym nawodnieniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 6 Maja 2022 Zamówiłem już nawóz bio bloom . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 6 Maja 2022 @Szwagrom Noce mają być cieplejsze , może troszkę odżyje chwaścik 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 7 Maja 2022 @guma1993 Oby ryjku ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 11 Maja 2022 (edytowane) Dzień dobry, wszystkim. Dzień 53, od momentu wysiania. Jak to oceniacie na dzień dzisiejszy? Dzisiaj poszła 1 dawka bio bloom. Edytowane 11 Maja 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 11 Maja 2022 Zaczyna ożywać. Po zjemi widzę, że obficie podlane no i widzisz @Szwagrom.. są efekty. Wystarczyło dać tutu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 11 Maja 2022 @Eddie Plant No i dziękuję bardzo mistrzu, za porady bez ciebie i innych by się nie udało. 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Maja 2022 @Szwagrom dobrze widzę? W donicy trzymasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 12 Maja 2022 @mirecki Tak dobrze dostrzegasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Maja 2022 @Szwagrom dużo podlewania na ten moment? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 13 Maja 2022 @mirecki Nie wiem właśnie jak dokładnie to podlewać zazwyczaj przychodzę co kilka dni i wylewam 1.5 l wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach