Gość Szwagrom Napisano 28 Marca 2022 (edytowane) 10 Dzień życia rośliny. Ziemia: Canna Terra Professional Oświetlenie: 2 żarówki v-tac LED 17w barwy, 6400k na flo będzie 2700k. Wentylacja: 2 wiatraki wciągający powietrze i u góry wyciągający powietrze 12v, wszystko chodzi na pełnych obrotach. Temperatura: 25-28 max. Nasiona: Diesel Automatic od RQS. Trening: LST Nawozy: Póki co na veg niema nic ziemia ma sporo nawozu w sobie po 3 tygodniach zamierzam jechać na biohumusie, na flo będą to nawozy Canna. Edytowane 28 Marca 2022 przez Szwagrom Kto wie co jej dolega? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Marca 2022 @Szwagrom Zbyt gorąco / za suche powietrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Marca 2022 @Szwagrom podlej po całości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Marca 2022 (edytowane) Dzień 11 Zastosowany trening LST Edytowane 29 Marca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Dzień 30 Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Kwietnia 2022 @Szwagrom fotki nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 18 Kwietnia 2022 Dawno nie było fr w pc boxie. Jestem ciekaw jak to wyjdzie. Pzdr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 18 Kwietnia 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 18 Kwietnia 2022 Wysadzasz to na out? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Kwietnia 2022 @Szwagrom to indor czy outdoor ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 18 Kwietnia 2022 @Eddie Plant Niestety 😕@Tester Teraz to out. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 18 Kwietnia 2022 Trzeba przenieść temat i zmienić jego nazwę. @Szwagrom co się stało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Kwietnia 2022 przeniosłem do out @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 27 Kwietnia 2022 Co z nim chyba już nie żyje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,959 Napisano 27 Kwietnia 2022 @Szwagrom no jeśli są na zewnątrz przez noc to raczej liście nie będą wyglądały lepiej, w sensie oklapnięcia. Bo szczyty to raczej od lampy popalone? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Kwietnia 2022 nie jest przelana? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 27 Kwietnia 2022 @konopny_janusz nie bo dopiero ja podlalem wyglądała tak jak przyszedłem wydaje mi się że umiera. @grolsch3 tak od lampy dlatego ją ewakuowalem na zewnątrz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 27 Kwietnia 2022 Ewentualnie jakieś "stworzenie" zrobiło sobie restauracje pod twoją rośliną i spożywa jej korzenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,959 Napisano 27 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Szwagrom napisał: wydaje mi się że umiera. A co takiego z nią się dzieje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 27 Kwietnia 2022 @grolsch3 @Kupa kupalski nile wiem co się dzieje ale dziwnie wygląda jakby się nie rozwijają być możliwe możliwe że robaki ja zjadają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach