Kruk 43 Napisano 4 Maja 2022 A i przypomniałem sobie nazwe tej piątej rośliny purple maroc fast , troche się wyciągneła nie wiem dlaczego dostawała takie samo swiatło jak reszta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 4 Maja 2022 (edytowane) Dodam jeszcze ze na balkonie będą miał bezpośrednie słońce od 12 do 21 oczywiście z tego co pamiętam w zeszłym roku to w lipcu słonce będzie juz od 10 prawie do 22 Edytowane 4 Maja 2022 przez Kruk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 4 Maja 2022 5 godzin temu, Kruk napisał: A i przypomniałem sobie nazwe tej piątej rośliny purple maroc fast , troche się wyciągneła nie wiem dlaczego dostawała takie samo swiatło jak reszta widocznie nie miała wystarczająco światła, ale odbije @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 4 Maja 2022 @Tester Widziałeś może reszte dzisiejszego wpisu z poprzedniej strony ? Czy mozesz się wypowiedzieć coś na temat czy zostawić je jeszcze pod lampą czy dać na balkon , dodałem tez zdjęcie pogody na następne pare dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 4 Maja 2022 Mozliwe tez ze dalej od srodka moja lampa nie daje juz takiego swiatła i dlatego ten krzak taki wyciągnięty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 4 Maja 2022 11 godzin temu, Kruk napisał: I teraz mam jescze jedno pytanie , czy wystawić je od wtorku na balkon czy lepiej zostawić je jescze pod lampą ? Pogoda ma wyglądać tak i w radiu słysze ze będzie coraz lepiej zależy od pogody tego nikt nie przewidzi, możesz potrzymać pod lampą ciekawi mnie ile one ci urosną na tym balkonie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 4 Maja 2022 Trochę pochmurnie. Pierwsze kilka dni dobrze by było gdyby niebo było bezchmurne. Wtedy fajnie korzenie wejdą w glebe i roślinka nabierze vigoru bo nawodnić spota zawsze można a doświetlić to już lipton A no tak.. balkon 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 13 Maja 2022 Ostatnie zdjęcia z boxa w sobote albo niedziele panny trafią na balkon Przez cały ten tydzień stopniowo zmieniałem im swiatło by było zblizone z tym co dostaną na zewnątrz Jak je juz wystawie dodam zdjecia kazdej z osobno i podpisze 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 16 Maja 2022 A więc tak to wyglądało w sobote z samego rana Dziś skończyłem wcześniej prace i zrobilem im trening . U wszyatkich poszło to łatwo poza early top skunk , złamalem główny szczyt i jeden odrost skleiłem taśmą i mam nadzieje ze się zrośnie W tym early top skunk bardzo gruba jest łodyga odrosty z resztą tez więc cięzko jest z tym lst Byłem dziś w ogrodniczym i zobaczyłem coś takiego 🥳😎😁 niestety to tylko cbd 😩😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 16 Maja 2022 Moze być to lst ? Jest dobrze zrobione ? Czy mogę na wszystkich szczytach na raz zrobić toping ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 16 Maja 2022 30 minut temu, Kruk napisał: Moze być to lst ? Jest dobrze zrobione ? Czy mogę na wszystkich szczytach na raz zrobić toping ? Mnie się tam podoba. Nie wiem czy w Twojej okolicy organizują konkurs na najładniejszy balkon, ale ode mnie masz jeden głos 😂 te krzaki przejmą ten balkon, zrobisz zajebistą dżungle, jak nie na wysokość to ładnie je rozłożysz po balkonie, ale raczej tam nie wejdziesz odetchnąć. Zdrowo rosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 16 Maja 2022 @Kruk fajny ten stelaż, aż się o siatkę prosi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old.man 2 Napisano 16 Maja 2022 @Kruk Szczęśliwie do samego końca! Będę zaglądał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 24 Maja 2022 Earlyafghan zaczą kwitnąć 😁 Czy mam mu teraz odpuścić z lst czy dalej je robić Tak jak kiedyś powiedziałem dodam pare zdjęc krzaków mojej kolezanki Są trzymane na tarasie zdjęcia robione w mieszkaniu z powodu burzy Ona ma tam earlytopskunk i dwa purplemarocfast chyba ma jeszcze earlyafghan ale jest jeszcze bardzo mały Trochę mi szkoda ze nie mam chociaz jednego fioleta u siebie na balkonie , ale brak miejsca na więcej roślin Chyba za rok posadze więcej roślin ale w mniejszych doniczkach 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 24 Maja 2022 23 minuty temu, Kruk napisał: Czy mam mu teraz odpuścić z lst czy dalej je robić możesz robić jak chcesz nisko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 31 Maja 2022 Earlyafghan tak wygląda i nie jestem jescze do końca pewien ale ak chyba tez zaczyna kwitnąć Wczesnie zaczeły kwitnąć czy to dlatego ze z pod lampy trafiły na balkon ? Earlyafgahn ma 15 szczytów nie będe mu juz raczej robił lst niech sobie teraz do góry rośnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 31 Maja 2022 37 minut temu, Kruk napisał: Wczesnie zaczeły kwitnąć czy to dlatego ze z pod lampy trafiły na balkon ? możliwe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 5 Czerwca 2022 Co to jest ? Czy to herma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Czerwca 2022 (edytowane) @Kruk https://marihuanaforum.pl/topic/8163-1x-purple-queen-indoor/?do=findComment&comment=94687 To jest identyczna sytuacja. Zero powodów do obaw. Edytowane 5 Czerwca 2022 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 10 Czerwca 2022 Earlyafghan w 12 dniu flo Dziś wyciełem wszyszystko od dołu co było nie potrzebne i tylko w tej roślinie Nie będe narazie wstawiał zdjęc reszty krzków bo cały tydzień była słaba pogoda i nie ma co pokazywać ale mają się dobrze A i na sczęscie reszta roślin jeszcze nie kwitnie 👌 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach