Kruk 43 Napisano 25 Marca 2022 Witam Relacja będzie z 4 krzaków pełno sezonowych - Ak 47 - Early Top Skunk - Early Afgan Skun - Critical White Window To moja pierwsza plantacja więcj liczę na jakieś dobre rady Panie będą trzymane pod lampami przez jakieś 3 tygodnie maks 4 a potem trafią na balkon Jak narazie mają trzy dni Nie mam profesionalnego boxa poniewaz nie mam zamiaru uprawiac indor to jest wykonane z metalowego regału i ma słuzyć tylko przez okres sadzonki jest lampa 50 w i mały wiatrak za pare dni powinna wpaść jesce lampa 40 w Taką mam lampe mam nadzieje ze wystarczy tym maluchom Napewno będe chciał robić trening lst i moze coś jescze nie znam się na nawozach więć musze jeszce trochę o tym poczytać Jeśli będzie miejsce na balkonie to mozliwe ze będą jescze 2 automaty amnesia i purple maroco Jeśli przyjdzie mi do głowy coś o czym jescze warto wspomnieć napisze Za jakiś tydzień dodam nowe zdjęcia 😎 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 25 Marca 2022 @Kruk a jak u Ciebie z temperaturami na dworze, nie za zimno jeszcze ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 25 Marca 2022 (edytowane) @Tester W maju temperatura nie będzie spadac ponizej 5 stopni w nocy w dzień od 17 do 19 stopni a do tego czasu będą czekać pod lampami , zawsze moge wstawiać je do domu na noc @Tester dopółki zapach nie będzie zbyt intensywny będe doswietlał je lampami w razie gorszej pogody Edytowane 25 Marca 2022 przez Kruk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 26 Marca 2022 Trochę swiezego powietrza 😎😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 26 Marca 2022 @Kruk chcesz powiedzieć że na tym balkonie chcesz uprawiać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 26 Marca 2022 @grolsch3 tak , czy coś jest z nim nie tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 26 Marca 2022 No ogólnie fajny, ale nie obawiasz się, że przyciąga uwagę? Te krzaki potrafią być bardzo charakterystyczne. I lst tu nic nie zmieni. A zapach będzie najgorszy w dzień przy pełnym słońcu, nie schowasz ich 'od tak' @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 26 Marca 2022 Powiem tak to nie jest w polsce , a sąsiedzi raczej starsi ludzie poza tym moich dwóch sąsiadów ciągle pali na balkonie i nikomu to nie przeszkadza jak te kwiaty co mam w doniczkach zwiędną to na całej długości posadze róze więc powinno to trochę tez zamaskować I to wszystko inndica racej nawiększy będzie miał 1,5 po treningu więć ok Dodam jeszcze ze tu gdzie mieszkam mozna uprawiać cbd na własny uzytek więc pomyślałem ze i tak nikt się nie ogarnie ze to thc 😎😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 26 Marca 2022 @Kruk ja zaczaiłem od razu, że to nie w Polsce. Rób jak uważasz, ja trzymam kciuki. Ale dla mnie osobiście to przypał, jeśli nie jest to legalne, na własny użytek. Cbd nie jebie tak skunem, oby serio wszyscy byli wyrozumiali. Co do wysokości to możesz się zdziwić jak Ci potwory wyrosną. Na słoneczku. Patrz co podaje producent, nie w rubryce indoor a outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 26 Marca 2022 No mam nadzieje ze wszystko się uda a jak będą jakieś problemy to postaram się je przenieść w inne miejsce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 27 Marca 2022 @Kruk dużego krzaka przenieść to nie taka prosta sprawa 😜 Przemyśl sobie wszystko do przodu żebyś później nie główkował. LST się możesz ratować, ewentualnie super cropping Cię jeszcze ratuje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 27 Marca 2022 @mirecki pamiętam jak przenosiłem 2 metrowego krzaka z wielką bryłą korzeniową, przyjął się ale ukradli 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 27 Marca 2022 @Andi skurwysyny 😁 ciężki był no nie? Duża bryła była? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) @mirecki no ciężki krzak i duża bryła, aż dziwne że się przyjął, bo wcześniej jeszcze w pół się złamał ale się zrosło silny krzak był Edytowane 27 Marca 2022 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 27 Marca 2022 @Andi miałem raz krzaka małego którego kret wyrył, lekko ziemią podsypalem, nasikałem i wyobraź sobie że nawet plon z tego zebrałem 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 27 Marca 2022 @mirecki juz to przemyślałem i wielkość krzaka nie powinna tu nikomu przeszkadzać ewentualnie co moze pryciągać uwage to zapach ale czytałem ze mozna spryskać krzaki jakimś pochłaniaczem zapachu i zmniejszy to bardzo jego zapach A co do treningów lst napewno będzie i poczytam jeszcze i tym treningu cropping 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 28 Marca 2022 Chciał bym kupić taki zestaw nawozów moze ktoś się wypowiedzieć czy uzywał i czy będą dobre ? BioBizz Fish Mix BioBizz Bio-Bloom BioBizz Top-Max 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 28 Marca 2022 @Kruk używałem na out i roślinki nie miały żadnych niedoborów, zestaw tani i dobry 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 31 Marca 2022 @Kruk nie znam się na biobizzie, ale jak planujesz ten outdoorek i tak w doniczkach, to proponuje dodać do tego jakiś bio ukorzeniacz. Może Voodoo juice od advanced nutriens? Osobiście stosowałem/stosuję nawozy mineralne tj Canna Rhizotonic. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 3 Kwietnia 2022 Dzień 12 Spoko rosną jak myślicie ? W poniedziałek powinny przyjść nawozy i zastanawiałem się czy juz lać biobizz fisch mix 🤔 Do srody powinna być tez jeszcze jedna lampa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach