Kruk 43 Napisano 23 Czerwca 2022 Ak47 Early top skunk Critikal white window Early afghan skunk 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 23 Czerwca 2022 Znacznie tutaj ciekawiej niż tam w ciasnawce. Ładny masz widoczek 👌🏻 bede zaglądał 👀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 Spoko to wygląda, fajna fotorelacja. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 30 Czerwca 2022 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały Jaracz 14 Napisano 30 Czerwca 2022 Ale idzie jak złe 😍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szerymery 1 Napisano 30 Czerwca 2022 Witam w końcu znalazłem coś co szukam 😁 Na wstępie chce pochwalić bo ładnie to wygląda 😁 A teraz pytanie, też chcę potrzymać sadzonki 3 tyg w domu pod lampą a później na dwór. Ładnie to wygląda fajnie rosną itd, kupiłem w tym roku cfl 125 na Wzrost i kwitnienie i chyba za blisko trzymałem i spaliło roślinki część uratowałem. Na następny rok bym chciał się przygotować w leda takiego jak na tym poście. Tylko ja będę miał 12 roślinek w kubkach 400 ml lub 24 Jakiego leda wtedy możecie polecić? Chodzi o moc rodzaj i firmę mogę dać trochę więcej jeśli ma robić lepsza robotę 😁 Z gór dzięki 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 (edytowane) @szerymery Ledam 60w są spoko, bardzo dobrze się sprzedają. A jak cię stać to mars hydro ts 600/ lub 1000 Edytowane 30 Czerwca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 30 Czerwca 2022 @Kruk ładny dywan hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 30 Czerwca 2022 (edytowane) Zrobiłem jeszcze lst z AK , myśle ze jeszcze miesiąć wega przed nim więc powinno mu to dobrze zrobić , zajął cały regał 😁 musiałem afghan obok postawić 😁😝 Jak jeszcze dwa automaty tu wpadną to prawie cały balkon w szerokości będzie w krzakach 😎🙂 @szerymery Nie wiem jaką powieszchnię zajmie te 12 albo 24 roślinek ale myśle ze dwa ledy 50 w powinno dać radę box mozesz złozyć na szybko albo kupić , przyda się zeby swiatło na boki za bardzo nie uciekało a z firmy to za bardzo nie wiem co polecić , ja mam lumatek 200w teraz a ta 50w to jakaś miejscowa firma i myśle ze nie opłacało by się sprowadzać , mars hydro tez dobra firma albo spider Edytowane 30 Czerwca 2022 przez Kruk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 30 Czerwca 2022 (edytowane) Moze ktoś inny się wypowie jakie dwie 50 w kupić do wega Edytowane 30 Czerwca 2022 przez Kruk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 (edytowane) @Kruk Ja osobiscie polecam ci ledam 60w najlepsze ledy wedlug mnie za tą cene 300 zł musisz też obliczyc powierzchnie by wiedzieć ile ci potrzeba tego swiatła na daną powierzchnie, co do ledów to nie wiem jak to sie oblicza, musisz zapytać Zielone Krainy albo Udyra to spece od Ledów . Jest też chyba kalkulator lumenow na forum zerknij moze ledy tez oblicza. @Kruk No i musze ci przyznać że fajnie te krzaczki poprowadziłeś są dobrze rozwinięte oby tak dalej. @Kruk Mogę ci też z czystym sumieniem polecić Mars Hydro TS 600 albo 1000 kozacki sprzęt tylko no juz troszeczkę droższy ale może ciebie akurat stać. Edytowane 30 Czerwca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 Co niektóre to widzę niezłe bydlaki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 14 Lipca 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 17 Lipca 2022 Purple maroco fast ciekawe ile z tego będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 17 Lipca 2022 @Kruk a ta z tyłu co tak oklapnięta? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 17 Lipca 2022 @Tester nie wiem za bardzo co jej dolega rzadko kiedy je widze Wiem tylko ze dostają cały czas wode z bio grow i to by było tyle , myśle zeby dać tej co kwitnie trochę pk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) O Powycinałem liście i przelałem doniczke wodą myśle ze jeszcze tydzień i kosa Zapaliłem sobie topka na testa i moc jak dla mnie jest dobra 👍😎 Ciekawe ile tu moze być 🤔 Edytowane 19 Lipca 2022 przez Kruk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Lipca 2022 @Kruk z dycha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 19 Lipca 2022 @Kibic myślałem ze trochę więcej ale dobre i to będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2022 @Kruk Robi wrażenie 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach