palacz239 0 Napisano 22 Marca 2022 Mam 3 tego samego genu i tak samo rosną. To nie herma prawda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Marca 2022 (edytowane) @palacz239 dziwnie to wygląda, niżej takie same twory się pojawiają ? Edytowane 22 Marca 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palacz239 0 Napisano 22 Marca 2022 (edytowane) @Udyrtak ale one tak naprawde dopiero co zaczely zakwitac a jaj nigdzie nie bylo Wydaje mi sie ze to moze byc genetyka Edytowane 22 Marca 2022 przez palacz239 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Marca 2022 @palacz239 Sprawdzaj codziennie. Jeśli włosy nie zaczną wychodzić to się zaczniesz martwić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palacz239 0 Napisano 22 Marca 2022 (edytowane) Nie no mordzia wlosy sa wszedzie xd a to zblizenie ze srodka kwiatostanu xd ona dopiero co zaczela kwitnac 2 tygodnie od przelaczenia Edytowane 22 Marca 2022 przez palacz239 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Marca 2022 @palacz239 nie napisałeś na początku. Nie potrafię wywróżyć wieku rośliny z magicznej kuli 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palacz239 0 Napisano 22 Marca 2022 (edytowane) @UdyrWiem mój błąd dwa razy zakładałem temat i za drugim razem nie napisałem. Tak wygląda z daleka Edytowane 22 Marca 2022 przez palacz239 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Marca 2022 @palacz239 obserwuj całą dokładnie tak czy siak. Nigdy nie wiadomo co pestka ma w genach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 23 Marca 2022 A skąd wniosek że herma? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palacz239 0 Napisano 23 Marca 2022 @Lasir a stąd że musialem je przesadzić w czasie indukcji i teraz boję się o wszystko. Niby wszystko fajnie ale jednak ta niepewność jest.... Chuj najwyżej będę miał topy z nasionami... Nic z tym już nie zrobię i tak ale każdy jeden top tak wygląda. Nigdzie jaj nie widzę ani nic wiec może tak formuje kwiatostany xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 23 Marca 2022 @palacz239 zeby były nasiona musiałaby się zapylić.ona tak rośnie zdaje się. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach