Brazil Munster 709 Napisano 27 Maja 2022 @Zielone krainy mam ledama dodatkowo to powiem ci ze właśnie mam go może 20cm od rośliny póki co. To puchnie dużo lepiej jak lumatek na 40cm. jak daje niżej to zaraz liscie stają dęba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 27 Maja 2022 @Brazil Munster mi na 40cm Foxy się robią pod koniec kwitnienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaudia382 12 Napisano 12 Czerwca 2022 Dzień 88 wilg: 55-65% temp: 21 - 29 Leję samą wodę od dziesięciu dni, miała być dzisiaj kosa, ale trichomki nie dają mi spokoju i wyglądają jakby jeszcze z tydzień im było trzeba. Widzicie liście, kwiaty i trichomy i jakie macie odczucia w kwestii terminu cięcia? Pomóżcie ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Czerwca 2022 @Klaudia382 Mieszanka jest, sporo przeźroczystych trichomów jeszcze widać, haj byłby energetyczny na ten moment. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 12 Czerwca 2022 @Klaudia382 kopać będzie na pewno już, jak chcesz mega kanapowca to trzymaj dalej. Piękny kwiatuszek 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach