dandus 0 Napisano 15 Marca 2022 (edytowane) Co sądzicie o spocie tak pod drzewem Pomiędzy prawie 2 metrowymi trzcinami a pokrzywami (mam plan w chuj wysiać co by nikomu nie przyszło do głowy się tam pchać 🙂 ) idzie się tam polną dróżką, a spot jest od niej jakieś 500m. Ogólnie w obrębie ~2km są tylko pola. Dorzucam zdjęcie z mapy Edytowane 15 Marca 2022 przez dandus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 15 Marca 2022 @dandus jeśli tam nikt nie łazi to wydaje się ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dandus 0 Napisano 15 Marca 2022 @Kozak a jak sprawdzić czy nikt nie chodzi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Marca 2022 (edytowane) @dandus połóż na drzewie portfel najlepiej w jasnym kolorze żeby był widoczny, z fejkowymi pieniędzmi. Przymocuj go żeby dało się go wyrwać ale by wiatr go nir zdmuchnął.Zostaw na miesiąc, jak zniknie to znaczy że chodzą Edytowane 15 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 15 Marca 2022 Połaź tam, poczaj czy śladów człowieka niema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 15 Marca 2022 @dandus możesz użyć fotopułapki, będziesz miał w tedy wgląd przez cały sezon, jeśli ktoś przyczai i się złapie to będziesz wiedział że spot spalony i sam nie wpadniesz w tarapaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dandus 0 Napisano 16 Marca 2022 @konopny_janusz nie jest to trochę podejrzane? W sensie nabiera się ktoś na portfel do drzewa przyklejony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Marca 2022 @dandus nie mów mi że jakbyś zobaczył portfel w tak odludnym miejscu to nie sprawdziłbyś zawartości 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 14 Kwietnia 2022 W dniu 15/03/2022 o 22:34, mirecki napisał: @dandus możesz użyć fotopułapki, będziesz miał w tedy wgląd przez cały sezon, jeśli ktoś przyczai i się złapie to będziesz wiedział że spot spalony i sam nie wpadniesz w tarapaty Mógłbyś podesłać mi na pw link do takiej fotopułapki? (Którą sam stosujesz) a jeśli nie stosujesz to chuj xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Kwietnia 2022 @Eddie Plant jak na razie to chuj bo jeszcze nie stosuje 😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 23 Kwietnia 2022 @dandus rozstaw sznurek do ubrać taki jak igłe sie nawleka i jak będzie rozjebana to masz pewność czy zwieżyn a bo ślady zwierzyny będą albo człowieka tm gdzie będzie pęknięta to tam zobacz ślady czy są i kogo najlepiej a oto płapka droga nie opłaca sie chyba że masz ❤️ @Eddie Plant masz rużne na allegro wystarczy poszukać ps są drogie bo patrzyłem rozmyślałem nad kamerką wifi albo kamerą z czujnikiem ruchu jakąś do 200 zł bo foto płapka zjakieś 1000 zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach