mirecki 755 Napisano 7 Marca 2022 Siemka. Stosował ktoś z Was może ten rodzaj treningu na out? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Marca 2022 @mirecki chyba mało kto, ale da się jeśli ktoś ma chęci, na większą ilość roślin to raczej się growerzy nie bawią w tego typu trening, tylko FIM, TOPPING, LST, przeważnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 8 Marca 2022 @Andi zdaję sobie sprawę z tego. Szukam osób które jednak się na to pokusiły. Jeśli ich nie znajdę to być może sam się pokuszę o to, chociaż nie wiem czy znajdę na to aż tyle czasu 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReQ7k 7 Napisano 5 Maja 2023 @mirecki i jak? Testowałeś już może na outdoorze? Zamierzam w tym roku też spróbować i może jakieś rady czy odczucia masz,.którymi mógłbyś się podzielić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Maja 2023 @mirecki ja robiłem u siebie w boxie, ale tylko raz, bo to bardzo pracochłonne i długo z tym schodzi. Jak się ma kilkanaście roślin to porażka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Maja 2023 @doominik @ReQ7k nie robiłem bo jednak trochę czasu trzeba na to . @ReQ7k z treningów na out to polecam 2x fim, solidne lst a i super cropping świetną robotę zrobi, nie zapominaj też o fryzjerze, w tamtym roku poświęciłem kilka h na ścięcie liści ale widać było gołym okiem że wyszło to na plus (oczywiście nie że ojebiesz całego krzaka z liści żeby nie było ;p) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach