FarmeroMoreno 3 Napisano 6 Marca 2022 Siemano mordki, słuchajcie kończę pierwszy rzut, ale i tak jestem szczęśliwy, małe choineczki, ale mało miejsca 9 na m2. 🙂 A pytanie polega na jeśli dam większą donicę to w rezultacie mamy większy korzeń i większe topy, prawda? Chciałbym zrobić kilka razy toping, LST i siatkę. Chciałbym otrzymać konkretne szychy. Pewnie długo by to potrwało? Jak dużo myślicie wody na 38L ziemi? I jak często? Donice materiałowe i spryskiwacz, żeby nie przeciekały za bardzo. Myślicie warto? Te mam od 21.10.21 i 4 siedzą do tej pory. To pewnie jeszcze dłużej, z takiej Choinki miałem najmniej 40g suchego najwięcej 70g. 90cm wysokie, boxa mam na 2m wysokości, ale filtr zajmujez 30cm także lampę mogę dać na wysokość 160cm max 10cm od lampy szczyty, co powiecie? Z góry dzięki jeśli komuś sie będzie chciało odpisać i pomóc 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Marca 2022 @FarmeroMoreno jak topping i poważna siatka z długim wegiem to wal 50l dołek i rób jedną femke. Nie wiem czy byś gąszcz przy 4 łatwo ogarnął. Zerknij na kanał PolishHammer. Zdziwisz się co typ robi z jedną rośliną. 2+ miesiące wega a po przełączeniu musiałbyś stelaż pod siatkę betonem uzbroić 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach