Władimir Putin 1 Napisano 6 Marca 2022 Witam Jakiego możecie mi polecić porządnego leda do boxa 70x50 ? Docelowo siedzi w nim zawsze 3 automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Marca 2022 @Władimir Putin lumatek attis 200w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Marca 2022 Witaj, idealny nick sobie wybrałeś. @Tester dawaj sankcje. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Władimir Putin 1 Napisano 11 Marca 2022 No niestety nick nie na miejscu a używam dla beki od kilku lat i nie tylko tutaj go mam ... Niektórzy mają gorzej ponieważ widziałem tatuaże z podobizną xD Co do lampy dzięki zaraz ją sprawdzę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 11 Marca 2022 9 minut temu, Władimir Putin napisał: No niestety nick nie na miejscu a używam dla beki od kilku lat i nie tylko tutaj go mam ... Niektórzy mają gorzej ponieważ widziałem tatuaże z podobizną xD Co do lampy dzięki zaraz ją sprawdzę 🙂 Właśnie się ostro sprzedałeś z tym nickiem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 11 Marca 2022 bayraktarem putina. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Marca 2022 Ostatnio był Cristiano Ronaldo, ciekawe kto jeszcze ze znanych osób tutaj zawita, może Madonna : D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 11 Kwietnia 2022 Krzysztof Ibisz 😅😅😅@konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach