doominik 933 Napisano 4 Marca 2022 @Lasir za dużo nie straciłeś. Ja je dosadziłem do vertigo od paradise seeds bo połowę popsułem i fakt, doszły równo, czyli miały 2 tygodnie krótszy cykl, ale plon mniejszy, palenie raz, że słabsze, to bez wyrazu, takie tyle że jest. Ja szybko oduczyłem się auto na rzecz sezonów, bo można to lepiej zorganizować, równiej dochodzą, zbieram więcej i jakość jest lepsza. Auto dla mnie ma sens tylko w specyficznych warunkach. P. S. Jak chcecie lepiej wykorzystać box z automatami to zainwestujcie w inkubator-2 tygodnie spokojnie do przodu na tym się jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 5 Marca 2022 @doominik Ja posadziłem 2 AF na próbę jak mi to wyjdzie.Plan na sezonowki na ułożony na kilka upraw do przodu.Kupiłem drugi box pod AF, ale to na sezonach się skupiam głównie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 5 Marca 2022 Na marginesie, spójrz co ten critical wyprawia.Chciałem lst pociągnąć do kilkunastu odnóży... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HydroMan 3 Napisano 17 Marca 2022 (edytowane) @doominik jakich rozmiarow jest twoj inkubator ? z tego co kojarze to ty robisz w systemie wilma w keramzycie, zastanawia mnie jak to zrobic, zaby takie np. miesieczne rosliny w keramzycie przesadzic do glownej doniczki. Uzywasz tych koszyczkow plastikowych czy co ? Edytowane 17 Marca 2022 przez HydroMan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HydroMan 3 Napisano 19 Marca 2022 @HydroMan halo mordo, odbior 😄 robilem dwc, ale twoj sposob tez sie wydaje bardzo ciekawy i fajny, w hydro nie ma za bardzo jak przyspieszyc procesu zbioru, a w systemie wilma wydaje mi sie to mozliwe, ale kompletnie nie wyobrazam sobie przesadzania rosliny w keramzycie ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Marca 2022 @HydroMan sam siebie wspomniałeś 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HydroMan 3 Napisano 20 Marca 2022 @Andihaha, trzeba detoks zrobic xd @doominik halo halo odbior byku 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Marca 2022 @HydroMan teraz zaczynam od wsadzenia nasionka w kostki jiffy i tak mogą stać nawet 10 dni. Potem wsadzam już w doniczki docelowe. inkubator mam taki 40/50 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HydroMan 3 Napisano 21 Marca 2022 @doominikilu litrowe masz doniczki ? chetnie sprobowalbym wilmy, ale w takich kostkach nie pociagne rosliny 4 tygodnie a innego pomyslu nie mam, probowales te koszyczki plastikowe ? co preferujesz kokos+keramzyt czy sam keramzyt ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 22 Marca 2022 @HydroMan ja mam doniczki 16l i wróciłem do samego keramzytu i idzie mi lepiej, niż w kokosie. próbowałem kiedyś tych koszyków i działały 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach