szczypiorek 20 Napisano 21 Lutego 2022 Czyta ktoś regularnie Soft Secrets? Ja miałem przyjemność poczytać trochę i zajarałam się formą papierową i no i w sumie zawartością bo nawet ciekawe i przydatne rzeczy się tam trafiają. Nie mam tylko pojęcia gdzie i jak można zamówić prenumeratę tego XD Może jakieś inne niuspepery polecacie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 21 Lutego 2022 (edytowane) Ja ściągnąłem z chomika numery od 2008 roku. Generalnie to za duzo w nich przydatnego info nie ma, bo z 60% stron to reklamy, kolejne 30% to sponsorowane artykuly a reszta to wartosciowe, obiektywne info. W sumie to tylko ten kącik "Ask Ed" z odpowiedziami Eda Rosenthala zasługuje na uwage w tej gazetce. Jest nadal? Bo od jakiegoś czasu juz nie czytuje tego pisma. Edytowane 21 Lutego 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczypiorek 20 Napisano 22 Lutego 2022 @Niemedyczny_Użytkownik są fragmenty jakiś zagranicznych książek i artykuły o growingu brzmiące legitnie. 4 takie artykuły naliczyłem w jednej prenumeracie, ostatniej którą czytałem. Plus jakieś inne ciekawostki niedotyczące uprawy. Ask Ed nie widziałem Fakt, reklam sporo ale to jest gazeta, nie musisz ich oglądać żeby przejść do treści dalej, tak jak w necie (np. yt) :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach