Lemon Gelato 176 Napisano 15 Lutego 2022 @konopny_janusz Też używam 3 segmentowy nawet teraz. Dobra czyli tak jak myślałem 😉 Dzięki Piona ! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Lutego 2022 (edytowane) Żałuję że od początku nie wrzucałem zioła do tego sitka, szybko się je ładuje i rozładowuje, a komora waporyzatora się tak nie syfi. Od teraz zawsze tak będę robił. No chyba że przepali się to sitko kiedyś tam Edytowane 16 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lutego 2022 @konopny_janusz Mi by się nie chciało, bo w tym raczej nie ma jak ładować tym magazynkiem, jaki przypomina młynek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy jak to nie ma jak, albo cię nie rozumiem albo mnie lsd klepnęło, fajne efekty się dzieją przecież to się normalnie ładuje wrzucasz zioło do tego sitka ubijasz zakrywasz tą górną "pokrywką" następnie dajesz do komory wapo tak przygotowaną "kapsułkę (można by powiedzieć)" po czym normalnie włączasz wapo czekasz aż się nagrzeje i jarasz, jak kończysz palenie albo chcesz wymienić na nową kapsułkę (jak masz więcej to nabijasz kilka wcześniej) odkręcasz wapo wyciągasz kapsułkę wrzucasz następną i znowu nagrzewasz w przypadku chęci dalszego jarania Edytowane 16 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lutego 2022 (edytowane) @konopny_janusz Ja tak waporyzatora nie ładuję kumpel, ale używam do tego "magazynka" na krusz. Szybko się w ten sposób ładuje wapa trwa to moment, w 100 % czysto, bez rozsypki. Niżej fotki. Edytowane 16 Lutego 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy no to ja mam całkiem inny młynek niż ty, mam ten w kolorze złotym, podobny bardzo jak tu. To samo co na tym filmiku mi pewnie gość sprzedający wapka chciał przekazać, bo wiem że mówił o tych kapsułkach, ale powiedziałem mu że spieszę się i wyszedłem z zakupionym wapkiem 😄 "dosing capsules" - tak to nazywa, te sitka na susz Edytowane 16 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lutego 2022 @konopny_janusz Też spoko, ale więcej roboty, u mnie to trwa znacznie szybciej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Lutego 2022 @Zielone krainy no ale później komora w wapo i sitka się kleją do suszu. A tutaj jest czysto. Coś za coś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach