Siwy9969 41 Napisano 31 Marca 2022 @zwiezak966 a może jednak chodzi ci o 4 zdjęcie od dołu a nie 3? 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 31 Marca 2022 12 minut temu, Siwy9969 napisał: @zwiezak966 a może jednak chodzi ci o 4 zdjęcie od dołu a nie 3? 😜 to 4 też wygląda zacnie 😄 w sumie jak się przyjrzałem teraz to 4 - top, 3 - też git, ale gorzej trochę niż to 4. Chciałbym takie topy u siebie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Marca 2022 Ta na 6 zdjęciu to jeszcze z 3-4 tyg pewnie postoi 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 31 Marca 2022 @Udyr jak nie dłużej te małe myślę że jeszcze z dwa tyg postoja 😉 a ty przy swoich robiłeś płukankę czy czekałeś aż same wszystko zjedzą co mają w glebie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Marca 2022 @Siwy9969 sama woda, w miarę regulowana (bo mam ocd na to). I same zjedzą, nie urywałem liści tylko zbierałem jak same odpadały. Nie ma co przelewać jeśli nie jest fest zielona roślina. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 31 Marca 2022 @Udyr a więc będą rosły aż się same zjedzą to mogą czasami 2 tygodnie nie przetrwać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Marca 2022 @Siwy9969 no tej jednej wysokiej to te 2 tyg jeszcze żreć trzeba dać. Ma chęć spuchnąć napewno. 10-14 dni sama woda wyplucze to co drapie podczas palenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 31 Marca 2022 @Udyr tak. Wiem mistrzu ta wysoka jeszcze z 2-3 tyg będzie karmiona i zaś 2 tygodnie na samej wodzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 31 Marca 2022 @zwiezak966 nic trudnego wystarczy poczytać i popytać trochę i jakoś rośnie 😁 to jest mój pierwszy indoor a więc myślę że następnie będą jeszcze lepsze 😃😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 6 Kwietnia 2022 Siema kolejna panna została ścięta bo hulkberry potrzebuje najlepsze miejsce 🤣🤣 z poprzedniej wyszło 20-25 suchego ciężko określić ile dokładnie ponieważ codziennie smakowalem czy jest ok 😅😅 ale mogę powiedzieć że jest spoko mocy nie brakuje smak dopiero się okaże 😉 @Udyr jak myślisz hulkberry że starości ma złote liście czy czegoś jej brakuje? Dostaje cały zestaw a tu żółto taka nie nazarta by była?🤣 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Kwietnia 2022 @Siwy9969 góra żółta to na to wygląda. Tego biobiza się leje dużo. Oj dużo. Jeśli masz je zamiar niedługo ciąć to nie wiem czy chcesz pchać dużo nawozów na koniec. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 6 Kwietnia 2022 @Udyr hulkberry jeszcze trochę postoi a na koniec przepuszczę przez nią 20l wody 😅 dostaje teraz po 5ml/1l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 10 Kwietnia 2022 Siema amnesia już coraz bliżej końca a hulkberry potrzebuje jeszcze bardzo dużo czasu i jest cały czas głodny karmię go a on nie reaguje dzisiaj dostał grow-5ml/1.5l bloom-10ml/ 1.5l i top ma- 10ml/1.5l i calmag 2ml już nie wiem co mu podawać 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 10 Kwietnia 2022 @Siwy9969 ile już kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 10 Kwietnia 2022 @Kibic to jest automat ok 75 dnia będzie miał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz_cebulobar420 1 Napisano 10 Kwietnia 2022 @Siwy9969 Siemanko mordeczki, pytanie mam, jakimi cyklami lałeś nawozy Biobizz, w sensie za każdym razem jedzonko czy przemiennie z samą wodą ?✌️ A i gratuluje zbiorów, wygląda tłuściutko🤤😁 jak na pierwszy indoorek to kocur✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 10 Kwietnia 2022 @janusz_cebulobar420 ciężko powiedzieć karmiłem je tak jak potrzebowały a teraz już pisałem jak podałem i czekam na efekty. Normalnie to ok bloom i top max ,3-4ml/l, calmag 1ml, grow 2ml co drugie nieraz za każdym razem. Wielkie dzięki też myślę że na pierwszy in nie jest źle 😁 @janusz_cebulobar420 ale outdoor robiłem na canna i nie wiem czy nie wrócę biobizz jakoś do mnie nie przemawia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz_cebulobar420 1 Napisano 10 Kwietnia 2022 @Siwy9969 ok dzięki za info, tak zauważyłem że co rolnik to inaczej, jedni rzadziej podlewają ale cały czas leci nawóz a inni ładują cyklami na zmianę z wodą dlatego też pytam. Edukacja najważniejsza Ja po serii błędów🤣 obserwuje roślinki czego potrzebują i dopiero działam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 13 Kwietnia 2022 Siema mordeczki z dziewczynami za dużo się nie zmienia poza znalezieniem przyczyny "niedobór" w 90% jestem przekonany że to nie były niedobory tylko jebane w dupę ziemiurki które zaczęły mi się panoszyć po namiocie ale już wjechało podlanie czosnkiem teraz czekam na efekty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 13 Kwietnia 2022 Odlącz N od pokarmu.Zblokuje Ci rośline na koniec. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach