Luigi 78 Napisano 9 Lutego 2022 Siemka. Zastanawiam się jak to jest z tym GPW? Czy jeśli mam 200W światła i 4 rośliny to przyjmując najprostsza liczbę do obliczeń-1gr/1watt mam 200g. Jak to rozumieć? 200g na namiot do podziału czyli ~ 50gx4 rośliny = 200, czy hipotetycznie 200g od rośliny czyli 800? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 @Luigi gram na watt to bardziej osiągnięcie osobiste growera. Możesz mieć lampę 200 w i zepsuć coś na tyle że zbierzesz np 40 giesa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 9 Lutego 2022 @Udyr no dobra, ale załóżmy że trzymamy się obliczeń. Mam 200W i 4 rośliny. Mój wynik to 1g na 1w. W takim razie przy 4 roślinach mam 200g czy 800? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 200 hipotetycznie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Lutego 2022 @Zielone krainy pierdoli schematy i udowadnia że dla zaawansowanych graczy nie ma rzeczy niemożliwych 💪💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Lutego 2022 @ArteK Dokładnie, nie ma co patrzeć na schematy, w mojej ostatniej uprawie wyszło 224 g na 120w ~ 1.86 g/w. Miałem wcześniej lepsze wyniki, ale od pewnego czasu się ograniczam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 10 Lutego 2022 @Zielone krainy o tym mówię, "schemat" to tylko podstawa od czego możemy zaczynać dzięki Tobie zrozumiałem że rzeczywistość a to co " napisane" to dwa różne światy 👌💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach