konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Lutego 2022 @Udyr u mnie dopiero 90 dzień będzie jutro. A wiadomo że ciężko wyrobić się w tym co podał producent @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 28 Lutego 2022 Zauważyłem że jak czysta woda Podleśne lepiej jakby kwitła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego 2022 Każdy dzień w sumie braku pożywienia je zatrzymuje na chwilę. Tak przynajmniej mam wrażenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2022 @dragu907 Czym ty świecisz w tym namiocie, i jaki jest jego metraż ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 28 Lutego 2022 @Udyr czyli co jej teraz dać @konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) Nie ma sytuacji kiedy nie ma pożywienia bo pobiera z lisci jak nie ma, ale wiadomo że czym mniej lisci na roślinie tym wolniej zachodzi fotosynteza. Ja u siebie naszczescie nie robiłem fryzjera @dragu907 odpowiedz @Zielone krainy czym świecisz i jaki box bo to ważne Edytowane 28 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 28 Lutego 2022 @Zielone krainy 8 x Philips 13w namiot 40x40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Lutego 2022 To teoretycznie powinno wystarczyć światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 28 Lutego 2022 @konopny_janusz @Zielone krainy @Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2022 @dragu907 Wygląda, jakby braki światła były jednak odpowiedziane za to, że topy są rzadkie, dziwnie zbudowane , więc raczej te żarówki to było za mało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego 2022 @dragu907 no nie popuchły wcale 😕 Ale 8x13 w powinno dać spokojnie radę, to mnie dziwi najbardziej. Czekaj Ty masz tam 2700k czy 6500k kolor ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 28 Lutego 2022 2700k Już chyba chuj z tego będzie @Zielone krainy @Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego 2022 @dragu907 jakby się zatrzymały w połowie kwitnienia 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Marca 2022 (edytowane) Albo rośliny i inne organizmy w jego okolicy już otrzymują promieniowanie radioaktywne na wskutek wybuchu bomby jądrowej, Żart 😁 Edytowane 1 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 1 Marca 2022 @konopny_janusz @Zielone krainy @Udyrnie wiem teraz czy warte jest czekanie dalej na nią @konopny_janusz @Zielone krainy @Udyr od teraz tylko wodę będzie dostawać Nałożę jej sankcję 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 1 Marca 2022 Jak lałeś nawozy ostatnio, tak z 5 podlań do tyłu? To będzie długo kwitnąć, trzeba tylko karmić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 1 Marca 2022 @grolsch3 raż nawóz raz woda @dragu907 cały czas tak leje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 1 Marca 2022 (edytowane) A co lejesz, jakie nawozy? Ten pk od atami ile dajesz? Ziemia lightmix, tak? Dobra szybko przebrnąłem od początku. Ten 3pak, bio pk od atami i coś jeszcze? Jakieś ulepszacze glebowe czy coś takiego? Edytowane 1 Marca 2022 przez grolsch3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 3 Marca 2022 @grolsch3 nie tylko to co w temacie ale stary może to jakieś kulawe pestki były bo zaczely kwitnąć dopiero po 8 tyg i to jak przexucilem na 12/12 nie mam bladego pojęcia co z nimi robić myślałem jeszcze nad lodem do doniczki @grolsch3 @konopny_janusz @Zielone krainy @Udyr Panowie w może ta szmaciura w sklepie wcisnęła mi nie te pestki co potrzeba i to nie jest automat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Marca 2022 @dragu907 czekaj o ile dobrze pamiętam mówiłeś że sypała przy tobie je. Więc bardzo możliwe 😄 dlatego mi śmierdział ten zakup 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach