Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego 2022 @dragu907 Wystarczy na 4 doniczki i pewnie jakbyś chciał to i na wszystkie kwiaty w domu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 @Udyr @Udyr jak zrobie z jednej to później tą płytkę jakoś przepłukać czy coś ? Przed drugą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 Wypadaloby, i wytrzeć żeby woda nie została. I to cała filozofia. Jeśli zmieścisz się w przedziale 6-7 to będzie ok. A tymczasem spadam, jak sprawdzisz to wrzuć jakieś info. Do zobaczyska. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 8 Lutego 2022 11 godzin temu, Udyr napisał: @dragu907 Daj im 1,5 grow/ 3 bloom /1 top max ( na litr wody). Tu kolega @Udyr napisał proporcje dawkowania( podlejesz nawozami zobaczysz jak krzak zareaguje, czy trzeba będzie coś dodatkowo dożucić) roślina już pobrała z gleby co mogła i teraz trzeba ją nawozami paść, dożucił bym cal-mag , @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 @Udyr @Udyr Panowie chyba gorszy problem bo po podlaniu nic się nie dzieje te ciemne liście co są aż fioletowe stały się ciemniejsze a reszta nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 te liście które były żółte już nie wrócą do normalności, przy topie są zdrowsze ? Pokaż zdjęcie jak masz możliwość. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 @Udyr @Udyr @Udyr niestety na spocie jestem raz dziennie więc teraz nie mam jak te przy topach co są takie fioletowe stały się prawie czarne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 Skoro zrobiły się ciemniejsze po podaniu żarcia to znaczy że zadziałało. Sie stresujesz chłopie 😄 i tak dobrze że lecąc z tabeli doprowadziłes je do tego momentu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 @Udyr wiesz ja sądziłem że te tabele to sprawdzone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 Tabele są do idealnych warunków, i wody z filtra RO. Nawet na rozpisce jest to podane zazwyczaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 8 Lutego 2022 Nie trzeba dawać nawozów one są do dupy. Rośliny mówia że nie chcą tych waszych nawozów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Lutego 2022 A to nie jest tak, że ona się genetycznie barwi na fiolet? Ja bym się cieszył z fioletowego planta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 @konopny_janusz @Udyr ale to by wszystkie tak się barwiły a nie jedna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 Niekoniecznie 🙂 większość nasion na rynku teraz to krzyżówki różnych odmian. Możesz mieć i 20 nasion tej samej nazwy a każda może być inna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 @Udyr @konopny_janusz @Udyr uj tam ważne by to cbd nie było 😂 @dragu907 @Udyr @konopny_janusz strasznie słaby zapach jest prawie nic nie czuć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 Tak myślę może ja ją prxrlewalem bo podlewanie co 2 dni po 0,5 l to sporo + jeszcze zraszanie jej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 jeśli już kwitnie to odpuszczasz opryski. 0,5l to nie jest tak dużo. Ja swoim 4 tygodniowym leje co 2 dni taka ilość. Ile litrow mają te doniczki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 jak cię nie klepnie to znaczy że chujowo była prowadzona uprawa xD Ja się pytałem @Zielone krainy bo liście wiatrakowe blisko topów też mi we fiolet wchodziły ale widocznie taka genetyka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 @Udyr 3 albo 4 litry@konopny_janusz nawet mnie nie denerwuj 😂 Powiem wam że następnym razem odpuszczam taką zabawę lepiej iść do dobrego źródła i się zaopatrzyć niż pierdo*** się z tym tyle czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 donica 4 litry? Ja po sobie wiem że brak jakiegokolwiek zapachu ma związek ze skopanym pH. Plus jebitne wygłodzenie 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach