Cedzik 23 Napisano 4 Sierpnia 2019 Witam mam do wyboru chińskie tanie ledy albo dwa razy droższe z USA, czy chińskie są dużo gorsze bo czytałem że są cienkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 4 Sierpnia 2019 mój ziomek miał ledy jakieś niewiadomego pochodzenia to jak mu roślina zaczynała kwitnąć to mu sie panel spalił, więc lepiej zainwestować w wysokiej jakości panel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 4 Sierpnia 2019 też jestem zdania że lepiej zainwestować w panel dobrej jakości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 4 Sierpnia 2019 to ja wam powiem tak jeden ziomek miał panel chiński i robił na nim świetne uprawy, chyba zależy na jaki się trafi, bo niektóre jakieś felerne mogą długo nie pociągnąć, a trafić się mogą też dobre sztuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Sierpnia 2019 Te z USA tez przewaznie sa produkowane w Chinach, a przynajmniej wiekszosc gratow. poszukaj lamp mars hydro-marka z UK 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 5 Sierpnia 2019 ok mistrzu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja jakiś czas temu kupiłem taki tani panel na ebay-niby ma 300W i ma zastąpić 300W hps, ale pobiera w gniazdka 30W, więc nie da więcej światła, niż 60 hps. Kosztował 70pln i testuje goz moją pierwszą roślinką, na której się ucze jest to auto kong 4 od paradise seeds-4 dni spędziła na ogródku. Tak wygląda po 2 i pół tygodnia od zasiania: Docelowo będę używał takich oznaczonych 2000W mars hydro-pobór 300W Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez doominik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 5 Sierpnia 2019 @doominik o ciekawe co wyjdzie z tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Sierpnia 2019 1 minute ago, Szybki said: @doominik o ciekawe co wyjdzie z tego ja tej roślinki nie doprowadzę do plonów-jadę niedługo na urlop na cały miesiąc i oddam ją koledze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) @doominik kozackie ledy masz Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez Kozak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 hours ago, Kozak said: @doominik kozackie ledy masz Zrobie foto relacje na jesieni i zobaczymy czy warte ceny Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Sierpnia 2019 @doominik no zrób bo ciekawy jestem i nie tylko ja jak to się sprawuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 1 Września 2019 Najlepiej dołożyć i zakupić coś lepszego niż pchać się w zakup "Chińczyków" - wiem co mówię bo sama zrobiłam ten sam błąd ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 9 Września 2019 W dniu 01/09/2019 o 16:04, Dominika3 napisał: Najlepiej dołożyć i zakupić coś lepszego niż pchać się w zakup "Chińczyków" - wiem co mówię bo sama zrobiłam ten sam błąd ? Jakich ledow używasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 9 Września 2019 (edytowane) @Scatman Mars Hydro Reflector 240W Edytowane 9 Września 2019 przez Dominika3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 9 Września 2019 49 minut temu, Dominika3 napisał: @Scatman Mars Hydro Reflector 240W @Dominika3 mam prośbę możesz pokazać ten swój panelik i powiedzieć mi gdzie kupiłaś ?? Bo może w przyszłym miesiącu bym w niego zainwestowal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 9 Września 2019 @Scatman Koszt takiego panelu to okolo 600zl, a z tego co pamietam na # pisales ze na swiatlo mozesz wydac max. 200zl. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 9 Września 2019 31 minut temu, CheMsKuN napisał: @Scatman Koszt takiego panelu to okolo 600zl, a z tego co pamietam na # pisales ze na swiatlo mozesz wydac max. 200zl. Przyszły miesiąc nowe możliwości. Narazie mam oświetlenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 9 Września 2019 W dniu 05/08/2019 o 18:51, doominik napisał: Docelowo będę używał takich oznaczonych 2000W mars hydro-pobór 300W Te nowe panele od Mars Hydro w testach wymiataja. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Września 2019 @CheMsKuNzajefajne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach