Boy 0 Napisano 4 Lutego 2022 Mam takiego krzaka i ona przez wiekszość swojego życia miał bardzo mało światła i dopiero od 3 dni mu zapewniłem więcej swiatła ale jakoś zmian nie widać i mam pytanie czy opłaca mi się go nadal trzymać czy mogę lecieć z kolejnym co sie bardziej opłaca? Bo on nie wygląda jagby coś miało z tego być strasznie marne te topki o wielkości paznokcia Ma 38 dni I a zaczął kwitną gdy miał 20-25 dni A przestał rosnąc gdy miał z 30 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Lutego 2022 do 10g bedzie, lej czystą wode @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 4 Lutego 2022 Jeśli chodzi o ilość swiatła jakie miał przez dłuższy czas to było 3500lm na powierzchnie 0,16 a teraz od 3 dni ma 6500lm No aż 10g to nie wiem czy by z tego było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 4 Lutego 2022 Ja bym i tak go trzymał palenie to palenie i nauka na przyszłość 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 4 Lutego 2022 Nauka na przyszłość no to wiem a czy coś palenia z tego będzie to nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 4 Lutego 2022 @Boy zasadź nowe nasionko w międzyczasie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 4 Lutego 2022 Spoko tak Zrobię akurat mam jakieś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Lutego 2022 @Boy przeciez ona ci tydzień kwitnie xd a powinna 2 miesiące @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Lutego 2022 @fxxx1337 Ostatnio czuje się tu jakbym był na fb 😄 Masakra 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 4 Lutego 2022 Tydzień no nie wydaje mi się A jagby co to one mają 12/12 od nasionka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Lutego 2022 @Udyr a nie gadaj nawet, jestem na jednej grupce i tam 100% sebixów, którzy wiedzą wszystko najlepiej i jak widzę ich porady to mnie rzuca xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Lutego 2022 @fxxx1337 Ja się ograniczam do wąskiego grona osób. Nadmiar dezinformacji i głupoty ludzkiej mnie wk... 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach