Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 Ładnie idzie. Spot zabezpieczony przeciw ślimakom i innym gryzoniom ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Maja 2022 Masz pewnego spota? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 26 Maja 2022 @mirecki lekko niepewny ale jest okej 🙂@Eddie Plant tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 28 Maja 2022 Kiełkuje już resztę a ww ma aktualnie taki stan : 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczypiorek 20 Napisano 31 Maja 2022 @XXL-Skun siema siema, ja też zamierzam kiełkować, myślałem że trochę późno zaczynam ale pociesza fakt że też teraz kiełkujesz 😄 pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały Jaracz 14 Napisano 3 Czerwca 2022 @szczypiorek nie jesteś sam przyjacielu, ja zacząłem kiełkować dopiero wczoraj późnym wieczorem 😅👌😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 6 Czerwca 2022 31 dzień WW Kolejna na spocie ale nie dałem zdj bo jest mała i tez ww reszta jest już w wodzie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Czerwca 2022 @XXL-Skun teraz będzie szybko rosła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 6 Czerwca 2022 @XXL-Skun tym granulatem na ślimaki to proponuję dalej sypać bo teraz wszystko w korzenie będzie szło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 7 Czerwca 2022 @mirecki zdjęcie zrobione przed odgarnięciem 🙂 wszystko zrobione @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 18 Czerwca 2022 Up - wyrwana / zjedzona ww a inne poszły do kosza pan pestka to syf 😕 Czy dojdzie jak dopiero za tydzień zacznę kiełkować nowe pestki ? Opłaca się to ? ?🤬 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 18 Czerwca 2022 @XXL-Skun zawsze się opłaca zależy jaka odmiana i czas kwitnienia 😁 próbuj może wyjdzie trzeba być dobrej myśli ☘️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 19 Czerwca 2022 @XXL-Skun ja teraz startuję z kolejnymi fastami i zobaczymy bo mi sarny wbiły na spota. W tamtym roku na początku lipca startowałem z automatami (plonów obfitych nie było ale zebrałem co nie co) więc i fast powinien dojść 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Czerwca 2022 @mirecki może jakieś ogrodzenie zrobić trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 19 Czerwca 2022 @Tester Mam jeszcze anibissan więc będę próbował. Wleci za chwilę Proszek do prania i ewentualnie hukinol kupię. Myślałem o tym jak najbardziej ale nie jestem tego na ten moment w stanie ogarnąć czasowo ;/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 19 Czerwca 2022 Dzięki za wsparcie macie jakieś odmiany polecane na teraz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Czerwca 2022 @XXL-Skun automaty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 19 Czerwca 2022 @Tester tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Czerwca 2022 @XXL-Skun te co miałeś były dobre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 19 Czerwca 2022 @Tester okej ale inny producent wleci, od pan pestka to porażka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach