Udyr 2,139 Napisano 17 Lutego 2022 @El Pablito Weź je wyżej, wyciągają się niepotrzebnie 🙂 koniec offtopa bo śmietnik robimy koledze 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 49 Napisano 1 Marca 2022 Witam,4 tydzień flo rozpoczęty. Czy zołknienie lisci na tym etapie to normalka czy brak składników odżywczych? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Marca 2022 @kemot85 normalne ale z włączonymi lampami gorzej ocenić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 49 Napisano 6 Kwietnia 2022 Witam po długiej przerwie. Zbiory zakończone,wrzucę parę fotek.180g brooklyn, 40g nothern. Już ruszyłem z następnym projektem a mianowicie power plant auto 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Kwietnia 2022 @kemot85 ładne topy 7 godzin temu, kemot85 napisał: Już ruszyłem z następnym projektem a mianowicie power plant auto fotorelka będzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 49 Napisano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) @Andi oczywiście. Fajny projekt na bazie produktów biotabs. 4 planty pójdą pod lst jedną chcę sprawdzić jak pójdzie automat po toppingu Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez kemot85 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach