onyx 881 Napisano 5 Lutego 2022 @kemot85 ładnie wszystko wytrenowane, pozdro 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 48 Napisano 9 Lutego 2022 Witam Ma ktoś może jakaś tabelkę albo posiada wiedzę na temat hydro mars ts 2000 jaką wysokość od roślin ustawić na flo i jaka moc? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Lutego 2022 (edytowane) @kemot85 50-60cm moc 50% przy wegu. Na początku flo 40-50cm zaczynasz od 60% lampy stopniowo podkręcasz 💪 No i finalnie pizgasz jej ile fabryka dała czyli 100% ale to w końcowej fazie flo, obserwuj czy liście nie są wygięte i koryguj wysokość. Edytowane 9 Lutego 2022 przez ArteK 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 48 Napisano 12 Lutego 2022 Witam, dzień 35, idzie bez większych problemów. 2 dni temu wjechał fryzjer, proflowery się pokazały jakieś 4 dni temu, moc lampy zwiększona na 75 procent, 48cm nad roślinami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 12 Lutego 2022 Porozginal bym jej jeszcze lodygi z topami bo wydaje mi się że są wszystkie bardzo zwarte. A tak doswietlisz więcej w środku i będzie więcej:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 48 Napisano 13 Lutego 2022 Rzuci ktoś fachowym okiem co jej może być? Liscie oklapniete i pozwijane brzegi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 13 Lutego 2022 @kemot85 Za dużo bądź mało wody. Jak waga doniczek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 48 Napisano 13 Lutego 2022 No już 2 dni nie daję bo myślałem że przelana. Waga według mnie podobna do stanu sprzed 2 dni Rano już było ok, a tu teraz zaglądam i znów oklapły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 13 Lutego 2022 @kemot85 no to daj jej jeszcze dzień, powinna się podnieść jeśli 2 dni temu przelaleś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 48 Napisano 13 Lutego 2022 Ok zobaczę co przyniesie poranek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 48 Napisano 15 Lutego 2022 Witam. Pytanie odnośnie biotabs. Myślę powoli już nad następnym wysiewem w okolicach kwietnia. Piszą żeby kupić ziemię o niskich wartościach odżywczych. Jaka by to była z kupnych i czy kokos byłby odpowiedni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 15 Lutego 2022 @kemot85 zalezy co chcesz sadzic. Lightmix na pierwsze 2-3 tyg a potem tableta dopiero w ziemię. Jesli auto to jw. A jeśli sezon to Wega trochę w mniejszej doniczce i przy przesadzaniu wkłada się tabsa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Lutego 2022 Więc tak, ile ta twoja największa panna ma cm ? I jeśli do tej pory sadziles w ziemi to polecam dalej w niej sadzić, bo kokos to hydro czyli inna bajka. Na wszystko przyjdzie czas, masteruj się w jednym kierunku bo G z tego będzie xd i na początek nie royal mix(gdzieś widziałem, że za dużo mają w sobie nawozów i komuś coś kiedyś popaliło) a light mix plagrona. A najlepiej canna terra professional pzdr Jak na 15l doniczki to wydają mi się maławe nawet jak na auto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 48 Napisano 17 Lutego 2022 Witam, krótkie i szybkie pytanie o CO2. Co używacie? Bo mój worek buddy boost to wielkie nieporozumienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 17 Lutego 2022 @kemot85 Oprócz butli z zaworem to wszystko jest raczej nieporozumieniem 🙂 Większość ludzi leci bez, masz dostatecznie właściwie CO2 z powietrza w domu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El Pablito 1 Napisano 17 Lutego 2022 3 minuty temu, kemot85 napisał: Witam, krótkie i szybkie pytanie o CO2. Co używacie? Bo mój worek buddy boost to wielkie nieporozumienie Ja testuje małą bimbrownie własnej roboty jak do akwarium Max 2 tygodnie działa. Zacier oddaje dla tych z pod sklepu co z rana wołają " kierowniku daj 2 zlote" i nastawiam kolejny zacier i ładnie bombelkuje Co2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 17 Lutego 2022 @El Pablito Tez mam w szafce, oprócz smrodu menela wiele nie zmienia. Chociaż może nie mam odniesienia 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El Pablito 1 Napisano 17 Lutego 2022 (edytowane) 6 minut temu, Udyr napisał: @El Pablito Tez mam w szafce, oprócz smrodu menela wiele nie zmienia. Chociaż może nie mam odniesienia 🙂 Mi właśnie nic nie śmierdzi menelem jak nazwales. Zacier jest na tyle delikatny by nie pracował za mocno. bombelki Co2 przechodzą przez drugą butelkę z wodą którą działa dodatkowo jako filtr. Edytowane 17 Lutego 2022 przez El Pablito @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 17 Lutego 2022 @El Pablito Jeszcze oklej butelkę, drożdże światła nie lubią. Co to za zaklęte węże są 🙂 I butelkę do góry bym dał, lepiej co2 opada na rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El Pablito 1 Napisano 17 Lutego 2022 1 minutę temu, Udyr napisał: @El Pablito Jeszcze oklej butelkę, drożdże światła nie lubią. Co to za zaklęte węże są 🙂 I butelkę do góry bym dał, lepiej co2 opada na rośliny. Wężyk podpięty jest pod mały wentylator który zasysa z rurki i rozprasza po roślinach i boxie. A te małe to 2x malana bomb i 1x tangerina dreem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach