Growerseed 496 Napisano 10 Stycznia 2022 Witam ile może stać rozrobiona butelka wody z nawozem Biobizz. Dopiero zaczynam kiełkowanie mam kilka roslinek oprócz tego jakieś papryki zasiałem ale to i tak za mało żeby na te kiełki zurzyć za jednym razem litr. Mam miarke 1mL mniejsze to chyba z jakiejś strzykawki bym musiał. No ale to i tak średnio jak miałby to do 100ml robić roztwór. I teraz pytanie czy jest się sens tak męczyć czy można rozrobić większą ilość i to może sobie postać te kilka dni i nic się nie stanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 10 Stycznia 2022 @Growerseed powinien być na świeżo robiony, w innym wypadku sfermentuje (wytrzyma kilka dni jak będziesz napowietrzał) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 10 Stycznia 2022 @Growerseed sprawdzone jw. Kiśnie w moment. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 10 Stycznia 2022 Ok dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Stycznia 2022 @Growerseed pipetki są takie wskazujące co 0.5 ml, złoty coś kosztują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach