Gabaxddd 1 Napisano 6 Stycznia 2022 Dokonałam jej zakupu z racji tego, że słyszałam , że ten model jest dobry dla początkującyh. Problem w tym, że albo coś źle robię, albo działa słabo z jakiegoś powodu. Jak długo powinien się ładować i po jakim czasie powinna zacząć świecić fioletowa lampka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Stycznia 2022 @Gabaxddd 2h ponoć się ładuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gabaxddd 1 Napisano 6 Stycznia 2022 @Szym ale dalej słabo chodzi 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Stycznia 2022 @ArteK to znawca vapo może się wypowie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 6 Stycznia 2022 @Szym zaden znawca. Zgłebiam ciągle ten temat pary 🤣 @Gabaxddd nie znam modelu absolutnie. Proponuje jutro przetarabanić do jakiejś firmy zajmującej się wapkami, tam udzielą Ci napewno rzetelnej odpowiedzi. Bylo kupić starry 3.0 😁 sie mi laduje 45 min. Ale mam 4 akumulatorki wiec. Pierwy raz to widze na amazazazazaon. Powodzonka! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gabaxddd 1 Napisano 7 Stycznia 2022 @ArteK poszłam zrobiłam awanturę (nie no żartuje nie jestem taką drama queenXD) i dostałam zwrot. Więc teraz pora się zastanowić nad jakimś porządniejszym sprzętem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 7 Stycznia 2022 @Gabaxddd i prawidłowo jaki budżet? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gabaxddd 1 Napisano 7 Stycznia 2022 @ArteK 300 ziko może ? Zastanawiam się też jakie efekty daje regularna waporyzacja. Zainteresowałam się tematem cbd z racji tego, że bywam przygnębiona, miewam epizody myśle, że nawet stanów depresyjnych, mam problemy z koncentracją i zastanawiam się czy cbd może mi trochę pomóc wyczilować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 7 Stycznia 2022 @Gabaxddd za 300 nawet mniej dostaniesz starry 3.0 Pełna regulacja temperatury do 240°c Ma wymienne akumulatorki co jest duzą zaletą... Fenix mini bądz titan. Maly paliłem z mini i nie przekonał mnie. Pax 3 troche drozsza opcja (taki rozreklamowany) Sam na pierwszy wapek kupilem starrego 3.0 drogi nie byl wiec jesli by mi waporyzacja nie odpowiadala to maly koszt, nauczyłem sie na nim korzystać wgle z waporyzatora i od momentu kupna w sylwka tylko lolka wypaliłem a tak to tylko para. Do kazdego wapka potrzebujesz alkohol izopropylowy albo specjalny srodek do czyszczenia waporyzatora. Droższe modele jeszcze w ręke mi nie wpadly. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 7 Stycznia 2022 do czyszczenia vapka można użyć płynu dezynfekcyjnego w psikaczu ?? po 1 fali koronki mi sporo zostało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 7 Stycznia 2022 @LiitlebigWeed nie, izopropanol to 99% czystego alko A dezynfekcyjny ma jeszcze chyba inne skladniki. Wiec lwpiej nie ryzykowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach