Danczan 44 Napisano 3 Lutego 2022 @Włóczykij w dwc woda nie powinna być na poziomie koszyka tylko jakieś poniżej 10cm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 4 Lutego 2022 (edytowane) Ty robiłeś kiedyś DWC Edytowane 4 Lutego 2022 przez Włóczykij @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 4 Lutego 2022 @Włóczykij ,@Danczan ma racje. Powinna byc wolna przestrzeń miedzy korzykiem a taflą wody. Ja na zbiornik 70 litrow mam tylko 20 litrów wody 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 4 Lutego 2022 To przy już dużych roślinach :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 4 Lutego 2022 @Włóczykijjak bym nie robił to bym się nie wypowiadała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 9 Lutego 2022 4 Dzień Flo Korzenie wyglądają strasznie marnie, myślałem nawet czy nowych pestek nie kiełkować, idzie to wolno strasznie, góra wygląda nie tak tragicznie, wczoraj zacząłem leczenie, zobaczymy za tydzień co z tego wyjdzie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 9 Lutego 2022 (edytowane) @Włóczykijw jaki sposób leczysz? Na obecną chwilę mam ten sam problem korzenie mi tak sflaczaly zrobily sie marne i okropne tyle ze u mnie już 1.5 tyg po przełączeniu. No i jest ta sama sytuacja co u Ciebie góra wyglada dobrze i zahamował się wzrost Edytowane 9 Lutego 2022 przez Danczan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 21 Lutego 2022 Wyszło cos czy projekt spisany na straty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Lutego 2022 @Włóczykij @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 22 Lutego 2022 Polecą nowe, niedługo wrzucę up'a :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach