Włóczykij 245 Napisano 6 Stycznia 2022 Wszystkie na pokładzie, z jednej pestki wyszły 2 rośliny :) 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JedenZnich 1 Napisano 6 Stycznia 2022 @Włóczykij Fajny sprzet bede obserowal powodzwnia Prosił bym abyś pokazywał wszystko dokladnie bo tez chce spróbować hydro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 7 Stycznia 2022 DWC + Drip, można już lać wodę 😁 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 9 Stycznia 2022 Jedna podwójna pestka wywalona, po dodaniu nawozów pH w sam raz, jutro prawdopodobnie podlecą do docelowych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 10 Stycznia 2022 I w docelowych :) 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 10 Stycznia 2022 @Włóczykij dziś widziałem w sklepie oxypoty po pół ceny, ale jeszcze za wcześnie dla mnie na takie zabawy. Bede się przyglądać ! Jakieś wartości ec/pH będziesz podawać w upach ? Przyda się na kiedyś jakaś dodatkowa wiedza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 10 Stycznia 2022 No jak nie zapomnę, to będę podawał :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 13 Stycznia 2022 Zbiornik z założoną folią termo i światłoodblaskową. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 14 Stycznia 2022 (edytowane) Nie wchodząc w szczegóły, był problem, bo dripper nie działał, i korzenie trochę poprzesychały, mam nadzieję, że im to nie zaszkodzi. Wyciszyłem też wentyl radialny i kanały. Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Włóczykij 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 14 Stycznia 2022 @Włóczykij odczuwalne jest wyciszenie tą pianką? W sensie tak? Czy znacząca róznica? Kolega po fachu widze Taśma robi swoje 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 14 Stycznia 2022 W boxie już tak, jest chyba 8-9db mniej, mimo że filtr jeszcze nie podłączony ale będę jeszcze testował i poprawiał. Wydaje mi się, że ten środkowy kanał lepiej wywalić, żeby powietrze miało kontakt z pianką, zostawie zewnętrzny 200mm z pianką w środku.Najwiekszy jest chyba szum wychodzącego powietrza. Wentyl nawet nie na połowie mocy wieje tak, że ruszają się kwiatki na drugim końcu pokoju 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Stycznia 2022 @Włóczykij znakiem tego ze działa jak trzeba 😁✊, mega ciekaw jestem tego Leda, podglądałem co robiłeś na HPS, 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 17 Stycznia 2022 Tydzień od wsadzenia do systemu. Jak widać przesuszenie nie zabiło korzeni, całe szczęście 😊 . Afghan dream trochę upośledzony, wywaliłem chyba nie tego co trzeba 😁, ale 2 pędy będzie miał na pewno. Wczoraj poleciał TOP na wszystkich, na Afganie nie, bo tam nie ma co ciąć 😁 5 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 21 Stycznia 2022 Nowy Ec metr zawyża pomiar i jakieś 250-300ppm, były głodne, dostały teraz więcej żarcia, i wyglądają lepiej, ale wolałem robić to powoli, z ostrożności 😁 Dziś wleciał jeszcze krzem. 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 24 Stycznia 2022 2 tyg. od wsadzenia do systemu, w międzyczasie 2x topping 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Stycznia 2022 Grubo cisną w górę ! 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 31 Stycznia 2022 Przed i po małym defo, myślę, że jeszcze max tydzień i flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Stycznia 2022 @Włóczykij stacjonarny ec metr zrobił out ? Wiatraki wielkości saperki :d @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 31 Stycznia 2022 Nie, jest cały czas :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 3 Lutego 2022 Rosną trochę wolno, bo korzenie były poprzesychane, drip się zapchał... Teraz już nie pajacuje, nalałem wody już pod same koszyki, dodałem wlew do wody z korkiem, pływak, i wymieniłem wężyki, z 1mm na 2mm. Mam nadzieję, że się pozbierają :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach