Lemon Gelato 176 Napisano 8 Marca 2022 DZIEŃ 75 Zastanawiam się czy nie robic juz flusha? Chyba jeszcze dojebie im 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Marca 2022 @Lemon Gelato śmiało jeszcze jej po garach daj 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 8 Marca 2022 (edytowane) @Udyr Powiem ci kolego że próbowałem swojego jaranka i w smaku Jest ohydne bo jeszcze nie ma tego posmaku typowego squna, ale coś tam działa i to suszone w piekarniku w ciągu godziny. Także nie jest źle A dzisiaj jeszcze zapierdolę im pełną dawkę odzywek dzisiaj. Dobra pora na bongo i rower. Aromat maja zajebisty ale wiecej wg mnie jest tu aromatu blue cheese niz prawdziwego diesel'a mimo ze blue cheese tu nie ma haha Edytowane 8 Marca 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Marca 2022 Myślę że to jeszcze trochę zejdzie czasu zanim ona dojdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 9 Marca 2022 @Brazil Munster licze max 2 tyg i kosa Haha najarany ma dziwne pomysly hahaa joint z bonga bo mi sie znudzilo trzymac kiepa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 21 Marca 2022 DZIEŃ 88 Zrobiłem Flash ogólnie zioło próbował one także w smaku wymiata THC nie jestem w stanie określić czy mocne Czy słabe bo jaram z dychę dziennie także mam już tolerancję na THC ha ha A tak ogólnie krzaki o 20 dni spóźniają się więc to już jest gruba pomyłka Także piszę do producenta. Trichomy wchodzą już w ostatnią fazę robią się brązowe także tydzień i kosa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Marca 2022 @Lemon Gelato już myślałem że na przymusowe wakacje pojechałeś 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 21 Marca 2022 23 minuty temu, Lemon Gelato napisał: DZIEŃ 88 Zrobiłem Flash ogólnie zioło próbował one także w smaku wymiata THC nie jestem w stanie określić czy mocne Czy słabe bo jaram z dychę dziennie także mam już tolerancję na THC ha ha A tak ogólnie krzaki o 20 dni spóźniają się więc to już jest gruba pomyłka Także piszę do producenta. Trichomy wchodzą już w ostatnią fazę robią się brązowe także tydzień i kosa To ze sie spozniaja, niekoniecznie wina producenta, to moga byc błędy w uprawie, ktore spowalniaja wzrost. I co ty im tam napiszesz? xD A krzaczor ladny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Marca 2022 Ciekawe jest to do jakiego etapu kwietnia producent podaje datę. Może do mleka ? A nie bursztynu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) Jedno jest pewne, nie ma co za długo czekać, bo tu sie okazuje, że plant jak przekwita traci THC też miałem trzymać dłużej planta, ale zwątpiłem po artykuje na RQS Quote Jeśli preferujesz bardziej relaksujące i uspokajające efekty palenia, poczekaj aż trichomy nabiorą bursztynowego koloru. To wskazuje na niższe poziomy THC i większe ilości CBN, kannabinoidu wytwarzanego, kiedy THC się rozpada. hee, ja myślałem że jak są bursztyny to jest WIĘCEJ THC, a tu się okazuje inaczej, więc od tej pory, pierdole to, nie czekam na bursztyny Edytowane 21 Marca 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 22 Marca 2022 @Brazil Munster dam im pare dni i kosa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 28 Marca 2022 KONIEC W DNIU 26.03.22 Pozniej podam ile g na sucho. Poki co kush suszy się 2 metodami. Słoik / naturalnie powoli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 29 Marca 2022 (edytowane) @Lemon Gelato źoło pełnie mocy i aromatu ma około pół roku od wysuszenia gdyż żywica fermentuje cierpliwość popłaca ale kto by miał jej na tyle xd Edytowane 29 Marca 2022 przez Adrianosik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Marca 2022 U mnie 3 msc w sloikach i co tydzień jest lepszy i lepszy zapach 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 24 Kwietnia 2022 Jest w sloikach. I powiem wam iż smak i moc przekot. Jestem teraz top 1 na miescie haha tak mówią ale ja tam sam to bakam . Ide kręcić. Yo 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 25 Kwietnia 2022 @Lemon Gelato stara fotka z przed trymowania, no ale zaraz update jakis wrzucę. 5 W słoikach lekko trymowane ale aromat powala. Segregowałem od razu topy co do wielkości w słoje także tu boczne popcorn'y 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 25 Kwietnia 2022 Smakówa 😁 Takie info z jamajki. Podobno jak suszysz topy do góry nogami to cała moc wchodzi w tą końcówke która zwisa. Weź zrób se blantanamo właśnie z tej końcówki z głównego szczytu xd ja musiałem inhalować się przy oknie xD a byłem w połowie. (Jaram 12 lat dzień w dzień) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 25 Kwietnia 2022 Ważyłeś ile suchego wyszło z tych 2 krzaków? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Kwietnia 2022 @Lemon Gelato no i gra, posiedzi w słoiku to smaku nabierze. Ja wczoraj wróciłem do domu po 2 tyg. Zioło odstało swoje i smakuje jak cukierki owocowe a drugie jak czekolada z truskawkami 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 4 Maja 2022 @Udyr moje mnie juz nudzi. Smak diesel ale taki bardziej serowy . Ale teraz nie popelnie bledu i kazdy krzak dam inny @Eddie Plant wisialy miesiąc do gory nogami heh.(jaram 20 lat) heh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach