Lemon Gelato 176 Napisano 17 Lutego 2022 DZIEŃ 56 UPGRADE GROWBOXA Siema. Fotki z przed podlania z dzisiaj także jak widać jest ok. Do box'a dorzuciłem osuszacz powietrza z higrostatem i domówiłemTOPMAX, nowy wiatrak mieszający na klips dodatkowyoraz do pasywnego wlotu dokupiłem Wentylator kanałowy AXIAL-FLO 125mm 185 m3/h, NOWY Miernik pH Adwa AD11. Także zakupy zrobione można działać dalej. Piona. 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 21 Lutego 2022 (edytowane) DZIEŃ 60 Laski dostają pełne dawki TOPMAX, PK, CALMAG na zmianę z czystą, napowietrzoną H2O ph 6.3 - 6.6 Azot przystopowałem na 1-2 podlania bo zbyt ciemne były. HUM: 40% TEMP: 23°-27° LAMPA: 80% / 200W (20cm od najwyższych szczytów) Zaraz Lampa idzie niżej na 15 cm i 100% może w tym tyg jeszcze.... Sam nie wiem Topek urwany był 1 mały dzisiaj na test wszedł z bonia z czystej ciekawości i już ma z 15%thc ale jeszcze z 2 tyg tak sądzę i kosa Edytowane 21 Lutego 2022 przez Lemon Gelato 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Lutego 2022 @Lemon Gelato spokojnie 3tyg przed nimi jeszcze 🙂 albo i 4. Zetniesz zbyt wcześnie to nie będziesz w stanie korzystać z jej właściwości. Tam jeszcze sporo mięska może dopuchnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 21 Lutego 2022 @Udyr A skoro mówisz, że warto poczekać to poczekam. Muszę kupić jeszcze lupę X60 i będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Lutego 2022 A ogólnie fajnie się tam mają, nie kombinujesz zbyt mocno to rosną. @Lemon Gelato warto, zawsze lepszy produkt + będziesz mieć czas je samą wodą z 2 tyg potraktować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 21 Lutego 2022 @Udyr A to wiem tylko, że teoretycznie ona za 10 dni wg producenta powinna być gotowa do ścinki także i tak ja jej wydłużyłem życie hahaha. Mi się z nią nigdzie nie spieszy także dla smaku samego warto poczekać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Lutego 2022 @Lemon Gelato nie sugeruj się opinią producenta 🙂 tam jeszcze białe same pistile chyba są, i nie wygląda jakby miała zaraz dochodzić. Chyba że piszczy jak ją dotykasz 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 21 Lutego 2022 @Udyr Narazie jest za chuda także nawet nie próbuję ustalić kolorów trichomów nawet bo nie ma sensu póki co. Także czekamy. 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Lutego 2022 Myślę że 9-10 tyg to będzie ale samego flo. One jeszcze spuchnal i to grubo. Lal bym im jeszcze suple z 2 tyg i później już sama woda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Lutego 2022 @Lemon Gelato a tak btw, czemu je tak oskubaleś z liści 😄 kreci Cię to ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 21 Lutego 2022 @Udyr Trochę mnie na początku poniosło ale miały za dużo liści i nie docierało światło do 3/4 każdego krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Lutego 2022 @Lemon Gelato Tak Ci się tylko wydaje, bo my widzimy inne światło niż te z którego korzystają rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 21 Lutego 2022 @Udyr No w sumie racja.... Nie pomyślałem o tym. Ważne, że krzaki nie padły jak III Rzesza w CCCP hah @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Lutego 2022 Wykoszone ale ogólnie obrastaja kozak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 21 Lutego 2022 @Brazil Munster Nie padły to najważniejsze. Będą kot jak poczekam jeszcze z miecha. Już mają aromat taki, że szok a jak jeszcze spuchną to będzie dopiero aromat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Lutego 2022 Zapach i smak napenwo będzie intensywniejszy i dojrzały zdecydowanie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Lutego 2022 @Lemon Gelato Panie co Pan, co najmniej miesiąc jeszcze przed nimi a jak za miesiąc je do siebie porównasz to ich nie poznasz, u mnie widać różnicę jaka była między 60 a 90 dniem a była kolosalna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 23 Lutego 2022 (edytowane) @onyx w gramach na pewno więcej. Jakość też up ; ) Edytowane 23 Lutego 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 24 Lutego 2022 (edytowane) DZIEŃ 63 H2O + PK13-14, TERRA BLOOM, CAL-MAG, TOPMAX, PH DOWN 👽 👽 👽 👽 👽 Miód na mój zmysł węchu te szczyty 🌴 Edytowane 24 Lutego 2022 przez Lemon Gelato 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 3 Marca 2022 (edytowane) DZIEŃ 70 Nie mam zbyt co pisać. Zdrowe są. Fuckin' awesome. CHVALA UKRAINI 💪🤙 💙💛 🔵🟡 Edytowane 3 Marca 2022 przez Lemon Gelato 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach