Eddie Plant 251 Napisano 4 Maja 2022 @Lemon Gelato tu tysz 😁 day after day xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 4 Maja 2022 @Lemon Gelato ile wyszło g z wszystkiego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 8 Czerwca 2022 Czytam całą relacje z takim bananem na gębie i ciekawością ile wyszło a tu dochodzę do końca i brak info... 😕🙄 Szkoda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 22 Lipca 2022 @Rusy @Zumiacz dokladnie niepamietam ale ok 400g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 23 Lipca 2022 W dniu 04/05/2022 o 14:29, Lemon Gelato napisał: @Udyr moje mnie juz nudzi. Smak diesel ale taki bardziej serowy . Ale teraz nie popelnie bledu i kazdy krzak dam inny @Eddie Plant wisialy miesiąc do gory nogami heh.(jaram 20 lat) heh Uwazaj jak kazdy krzak dasz inny, bo jeden wyrosnie wyzszy od deugiego 😆😜 wyjarales juz wszystko? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lipca 2022 @Git te same odmiany rowniez potrafia swirowac z wysokoscia 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 23 Lipca 2022 według mnie wilgotnosc jest zbyt wysoka idealne warunki do 40% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 30 Lipca 2022 @Git ta wszys6ko spalone. teraz mam 4 różne krzaki ale ogarniam je. @ŁukaszB_NMS przy 40 to wysuszysz topy. poczytaj troszkę więcej i dawaj rady później 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach