Juras80 273 Napisano 11 Grudnia 2021 Większości wyglada podobnie. Gdzie szukać przyczyny ? ziemia Biobizz allmiX @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Grudnia 2021 wszystko ok jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 11 Grudnia 2021 Mi sie wydaje ze nie jest wszystko ok @fxxx1337 ja mam 2 takie same auto i od poczatku jedna wlasnie miala jasniejsze liscie a z tym i o wiele wolniejszy wzrost. Sam nie wiem jaka jest tego przyczyna ale mam nadzieje ze kiedys znajde odpowiedz @fxxx1337 Napusze ci cos jeszcze ciekawszego. One sa w jednej doniczce a od wyjscia z ziemi wlasnie ta slabsza byla jasniejsza i wg lodygi chudsze paki mniejsze Tzn kolorem nie odbiegaja od siebie rosliny ale szczyty… otoz szczyty wydaja mi sie koloru zoltego zamist jasno zielonego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Grudnia 2021 @kubus425 Przecież to normalne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Grudnia 2021 @Juras80 Na moje oko , to roślina jest lekko przelana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 12 Grudnia 2021 @Zielone krainy tak mi się tez wydaje plus trochę przypalona przenawożeniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 12 Grudnia 2021 Dobrze to nie wyglada , może się wyrobią jeszcze. Tak myśle sobie czy nie zacząć projekt od nowa. Na tym etapie. Jak mam ściągnąć 100g z 9 Kraków to wole nowe pestki wysiać. A wy jak myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 12 Grudnia 2021 3 godziny temu, Juras80 napisał: Na tym etapie. Jak mam ściągnąć 100g z 9 Kraków to wole nowe pestki wysiać. A wy jak myślicie? Na tym etapie nie da się określić ile zbierzesz, czy roślina dobrze się rozwinie. Jak zaczniesz projekt od nowa sytuacja będzie wyglądać tak samo bo niby czemu miało by być inaczej. AllMix to ziemia mocno nawożona, nie jest polecana do sadzonek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 12 Grudnia 2021 Nie lał bym tyle wody i nie użył kostek torfowych do wysadzania tylko ziemia mała donica i pod panel led na 2-3tyg po tem docelowa donica i hps i ostrożnie z podlewanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 14 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed Jakieś rady ? Dla mnie nie wyglada to dobrze. Nawozu za dużo czy przelane ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 14 Grudnia 2021 @Juras80 a czy ty kolego lales im juz jakies nawozy ??? Nie powinienes im lac nawozow przez pierwsze ok 3 tygodnie. Zobacz ja zrobilem taki blad i moja kochana wygladala tragicznie. Jaka masz wilgotnosc i temp? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed Wyglądają trochę, jak "mutanty", czyli genetycznie rośliny zaburzone, ale może przyczyniły się do tego stanu rzeczy warunki, w jakich je trzymasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 14 Grudnia 2021 @Zielone krainy sobacz co z tego wyroslo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed No widzę, jakiś kwiatostan jest, ale słabo rozbudowany, rzadki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 14 Grudnia 2021 No dokladnie. Ale zawsze cos hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed Nie no jasne, ale z rośliną od początku było coś nie tak, liście miała nienaturalnie poskręcane. Miałem raz w boxie coś podobnego, ale jak tto zaburzenie na roślinie zobaczyłem to usunąłem ją z uprawy jeszcze na wegu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 14 Grudnia 2021 @Zielone krainy tobie to szkoda nie bylo ale dla mnie jest ona wyjatkowa bo pierwsza 😉 Jestem ciekaw jak pokopie amatorski buch mojej roboty 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 16 Grudnia 2021 Liście trochę poskręcane i pomarszczone. co podawać? 16 dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Grudnia 2021 @Juras80 liscie oklapłe, przelane? Jakie masz ph? Nawozy jakieś dawałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 16 Grudnia 2021 @ArteK 6.5 przelałem na początku. Teraz już daje z umiarem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach