Adin40 39 Napisano 13 Lutego 2022 @Brazil Munster to zdjęcie tych młodszych, a drugie z ciemniejszymi z ak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 15 Lutego 2022 Ocena AK472 po walentynkowej degustacji, jestem pod dużym wrażeniem ale szybko spanie wleciało, chyba trzeba ścinać niedługo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 15 Lutego 2022 32 minuty temu, Adin40 napisał: Ocena AK472 po walentynkowej degustacji, jestem pod dużym wrażeniem ale szybko spanie wleciało, chyba trzeba ścinać niedługo. Jak spanie wleciało po innej konsumpcji walentynkowej to nie ma co się przejmować😉 ścinaj nie czekaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 17 Lutego 2022 DZIEŃ 78 | FLO 54 Jak tam oceniacie ? Topki już fajnie pozbijane w ak i bananie, kiedy ścinać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Lutego 2022 @Adin40 54dzien flo. Szybko zapierdziela. Jak trichomy na kwiatach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 17 Lutego 2022 @Brazil Munster AK472 już bym ścinał bo większość trichomów bursztynowych już jest a po testach to jestem pozytywnie zaskoczony :D Fat Banana ma lekki bursztyn ale przeważa mleko. Green Gelato dopiero się rozpędzają Moim zdaniem ze wszystkich będzie coś koło 70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 17 Lutego 2022 @Adin40 ja bym poczekał do tego 60 potem dzień nocy i ścinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Lutego 2022 Tydzień będzie bardzo optymalny dla nich wszystkich. Chyba że masz znak kosic na raty to można już jedną kosic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 18 Lutego 2022 AK472 i Banana ścinam razem, ale zetnę górne szczyty i tylko te małe odrostki zostawię może dojdą jeszcze. Green Gelato myślę przetrzymać jeszcze dłużej bo one są cofnięte w rozwoju xD ak i banan od wczoraj wodę dostają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 22 Lutego 2022 Dziewczyny dostały samą wodę, jutro ścinam banana i ak a gellato jeszcze potrzymam 2 dni 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Lutego 2022 @Adin40 dosyć wygodny trym będzie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 22 Lutego 2022 @Adin40 jak tak sie patrzę to wygląda na więcej niż 70g.czemu tak skromnie obstawiasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Lutego 2022 Tu dobra 100ka pęknie jak nic . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 23 Lutego 2022 @Brazil Munster @Lasir Właśnie tak po obliczeniach jak policzyłem szczyty i po objętościach może być koło 100 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 23 Lutego 2022 Myślę że na pewniaków 100+ zdejmiesz. Sporo szczytów jest, chyba że topy bardzo luzne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 23 Lutego 2022 Zabieram się do ścinki, całe 2 ścinać od razu czy dolne mniejsze topki zostawić jeszcze ? Czy nie ma sensu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 23 Lutego 2022 Jak niedojrzałe to ma sens.Jutro wrzucam do ziemii odmiane z tej firmy... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 23 Lutego 2022 AK472 6 małych odgałęzień zostawiłem może dojdą jeszcze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Lutego 2022 @Adin40 jest dobrze, następnym razem będzie jeszcze lepiej 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 23 Lutego 2022 Fat Banana tu zostawiłem trochę więcej na drugi raz AK NIE MIAŁO LST !! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach