Brazil Munster 709 Napisano 4 Lutego 2022 Szczerze to cholera wie. Ja w poprzednim grow miałem też te kurestwo, tylko w sladowej ilości. A miałem ziemię bioobiz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 4 Lutego 2022 Robiliście kiedyś ścinkę na 2 razy ? Najpierw ścinacie najwyższe szczyty a te dolne zostawiacie jeszcze na 2tygodnie żeby jeszcze doszły ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Lutego 2022 Osobiście tego nie robiłem ale są ludzie którzy tak robią i chwała sobie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 4 Lutego 2022 GREEN GELATO 1 GREEN GELATO 2 VS Jedno nie podobne do drugiego (w obydwu doniczkach dużo tych robali) AK472 Dzień 65 / FLO 41 Fat Banana Dzień 65 / FLO 41 Jak myślicie ile wyjdzie z AK472 i Fat Banana ? Za +/- tydzień ścinam najbardziej spuchnięte topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Lutego 2022 @Adin40 Za wcześnie na kosę moim zdaniem, topy jeszcze nie wyglądają wizualnie na dojrzałe, sprawdzasz trichomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 4 Lutego 2022 @Zielone krainy Pojedynczy bursztyn gdzieniegdzie już jest zauważalny to myślę że za tydzień będzie idealnie. Bo też nie chcę żeby mnie zmiotło z planszy po buchu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Lutego 2022 @Adin40 Twoje palenie kumpel, ale te topy nie są w pełni zawiązane, potrzebują więcej niż tygodnia w mojej ocenie, ale co kto woli, jak tobie tak, a nie inaczej pasuje to twoja sprawa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 4 Lutego 2022 (edytowane) Kurde topki nie wyglądają na zbite. Pewnie jakbyś posadził od początku w dedykowanej ziemii byłoby znacznie lepiej. Ale obstawiam z wszystkich roślin ok 50-60g w takim stanie jak teraz są Edytowane 4 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 4 Lutego 2022 @Zielone krainy @konopny_janusz Wolałbym dłużej je potrzymać ale te żółte liście które wchodzą w głąb topów nie będą fajnie smakowały. A tak na prawdę szukam wymówek na ścinkę bo już mnie kusi żeby mieć co palić. Może się powstrzymam i potrzymam je jeszcze dłużej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Lutego 2022 @Adin40 Rób jak uważasz, ale trochę szkoda, jak cię ciśnie to może zetnij coś sobie do palenia, a nie tnij wszystkiego, ale ostatecznie twoja sprawa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Lutego 2022 (edytowane) Ogólnie to one nie wygladaja na konkretnie napuchniete na ta chwilę. Większość tych żółtych i tak będzie do wytrymowania bo na nich i tak chyba za wiele trichomow nie będzie. Edytowane 4 Lutego 2022 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 4 Lutego 2022 (edytowane) @Brazil Munster Właśnie na tych żółtych przytopowych zauważyłem najwięcej bursztynu Na początku myślałem że to takie złudzenie ale pod każdym kątem sprawdzałem. Edytowane 4 Lutego 2022 przez Adin40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Lutego 2022 Nie patrz ba przytopowe A na topy, jaki kolor tam jest. Bo zetniesz nie gotowe rośliny i będziesz pluł sobie w brodę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 9 Lutego 2022 (edytowane) Dzień 70 | FLO 46 Moim zdaniem mega progres Green Gelato (ta najbardziej zielona) Przedostatnio podlane 2ml bloom i 2ml top max Wczoraj wleciała sama woda AK472 Fat Banana Edytowane 9 Lutego 2022 przez Adin40 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 @Adin40 wincyj miodu daj im, one raczej dalej głodne niż popalone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 9 Lutego 2022 @Udyr Tak na testa zmniejszyłem im dawkę, ale skoro tak uważasz to dostaną jutro po 4ml bloom i top max i tego biohumusa dam też z 2/3ml dla równowagi ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 @Adin40 Z tym topmaxem nie musisz szaleć, 2ml na początek styknie. Bloom 4ml spoko. Stopniowo musisz sprawdzać czy nie za bogate piciu będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 11 Lutego 2022 Trihomki już coraz ciemniejsze na AK472 A na walentynki jeden topek musiał być ścięty na testa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 12 Lutego 2022 Dzień 73 | FLO 49 Myślicie że mogę sobie wysuszyć topka kładąc go bezpośrednio na lampie ? Czy jakiś papier do pieczenia położyć żeby za bardzo się nie przygrzały ? Dostały dawkę 7,5ml BLOOM 5ml TOP-MAX 2ml BIOHUMUSA 75mg MAGNEZU na 1,5l WODY Lampa 30cm od szczytów, zastanawiam się czy jej nie podnieść trochę bo jak na boxa 50x50 to chyba przypala je trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 12 Lutego 2022 @Adin40 daj topa najlepiej na jakiś kartonik żeby odciąć promienie od lampy. I Grześ pod sufitem powies. Mleko już jest teraz czas czekać na bursztyn, chociaż i trochę jest przezroczystego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach