Udyr 2,139 Napisano 25 Grudnia 2021 @ChinQuan Sądzę, że będziesz zadowolony 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Grudnia 2021 @ChinQuan który to dzień? Generalnie z nią jest wszystko w porządku, nic tylko dalej naginać a na flo poleci do góry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 27 Grudnia 2021 dobra zamowilem nowa lampe. Ciekawe czy bedzie jakas roznica. Roslinka ma wlasnie 27 dni. Wypuszcza kolejne odrostu i bede ja teraz naciagal w odpowiednim kierunku. KUpilem tez bag co2 i dzisiaj miernik co2 zeby sprawdzic czy cos to w ogole daje. Na mierniku pokazuje okolo 650 ppm czyli cos sie dzieje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Grudnia 2021 @ChinQuan jk z zapchem ta torba ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Grudnia 2021 @ChinQuan Nowe odrosty pojasniały, zaczęła sobie radzić z azotem. Oby tak dalej 🙂 teraz powinna już zasuwać do góry. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) @TheNotoriousOfWeed ogolnie to jej nie czuc. Nie smierdzi jesli o to Ci chodzi. Edytowane 27 Grudnia 2021 przez ChinQuan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Grudnia 2021 @ChinQuan zastanawiam sie czy jej nie zmawowic w takim razie bo ta z boost buddy to jebie strasznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 27 Grudnia 2021 @Udyr Jestem ciekawey roznicy miedzy lampami. Pozniej troche zalowalem ze nie bralem tej co Ty masz bo tez fajna opcja z regulacja. Ogolnie barwa swiatla jest calkiem inna , lampa wisi troche wyzej. @TheNotoriousOfWeed a duzo daje wiecej co2? mierzyles to moze? Ja ta mam okolo tygodnia wiec zobaczymy co bedzie dalej. Ja mam box w schowku wiec nawet zapach mi jakos bardzo nie przeszkadza, wazne zeby roslna rosla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Grudnia 2021 @ChinQuan Wersji 100w na Amaz już nie ma, chyba teraz można znaleźć gen 2 już tylko teraz z tego co widzę, a to i to to jeden producent 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Grudnia 2021 @ChinQuan roślina wygląda mniej więcej na 15-17 dzień a co do lampy to roślina na wegu nie potrzebuje nie wiadomo ile światła ale oby nowa lampa i warunki pomogą roślinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Grudnia 2021 @ChinQuan nie mierzylem bo wyrzucilem ja po paru godzinach @onyx sluchaj bo ja mam 2 boxy i w jedyn mam 6 dniowe a w drugim 65 i ok 40. Widze ze lepiej puchly pod limatekiem ale nie wiem jak ogarnac wilgotnosc zeby male mily wiecej w tym samym boxie i mysle jakby to bylo z lampa czy mlode by sie nie wyciagaly??? A w tym drugim boxie to mam bardzo slaby led i tak mysle czy jednak nie wrzucic ich do boxa z mlodymi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 27 Grudnia 2021 @onyx ogolnie lalem jej root juice i czytalem ze to moze roslinke spowolnic przez pierwsze tydzien czy dwa poniewaz pojdzie bardziej w korzenie niz w budowanie. nie wiem czy to przez to. @onyx licze 27 dni od momentu wsadzenia ziarenka do krazka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) @TheNotoriousOfWeed do boxa z słabszym ledem wrzuć młode a stare do lumnateka Zależy też co masz na myśli słaby LED @ChinQuan niby może spowolnić ale nie aż tak, jeżeli to automat to ona zaraz zacznie kwitnąć a prawie wgl nie ma rozwiniętych odrostów więc coś innego musiało być nie tak że jest taka mała Edytowane 27 Grudnia 2021 przez onyx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Grudnia 2021 @onyx lucky grow modular 110 z soczewka 90 stopni uniwersalna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed Nie znam tego sprzętu ile to faktycznie ma mocy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed nie mogę też żadnej specki na jej temat znaleźć, oprócz pomiaru Ppfd. Ile to ma µmol/l ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Grudnia 2021 @onyx 50 w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed ile masz tych maluchów? 6? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Grudnia 2021 @onyx jednak 55 w a moli nie wiem sam znalezc nie moge bo lampe dostalem od kolegi. Maluchow jest 8 a boxa mam tego mniejszego 40x40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed Na wega powinno styknac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach