Udyr 2,139 Napisano 26 Lutego 2022 @ChinQuan blada jest jak dupa na wiosnę 😄 w 3 dni sązna dawkę dostały obydwie i zjadły wszystko. Tylko lampę podkręciłem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 26 Lutego 2022 @Udyr mi sie wydaje ze to moze byc przez doniczke. Moja to 15 l a ty masz 5,7l. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Lutego 2022 @ChinQuan jeszcze korzeni nie widać nigdzie. Podobno w tej się tak korzenie nie zbijają. Dostanie przy następnej dobrego żarcia i się ogarnie. Na następne takie 4 doniczki wkładam 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 26 Lutego 2022 @Udyr do 40x40 4 donice mowisz? ja zwykla mam ale jej dziurki porobilem ;D czy to cos daje nie mam pojecia hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Lutego 2022 @ChinQuan mam pomysł, który już wielu używało 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 26 Lutego 2022 @Udyr masz na mysli siatke? wtedy tez dajesz donice 5l? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Lutego 2022 @ChinQuan nie, siatka na takim małym jak u mnie to tylko jedna sztuka by była potrzebna. Coś innego 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 28 Lutego 2022 Tak jak chcialem troche ja przesuszylem. Dzisiaj zostala podlana ale widze ze liscie zolkna coraz bardziej, zastanawiam sie czy to stare liscie poprostu czy moze cos innego juz ? Moim duzym bledem bylo ladnie nawozow do all mixa.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Marca 2022 @ChinQuan starszy liść zdycha ale nadmiar nawozów też widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 1 Marca 2022 Bardzo ciekawa odmiana 😄 Co więcej ciekawi mnie moc i efekt po tej odmianie. Co prawda trochę późno, ale będę śledził temat. Mocno capi ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 1 Marca 2022 @zwiezak966 Pachnie fajnie i intensywnie.. ale troche dalem lipy. Glownie dlatego ze wsadzilem ja do all mixa i niepotrzebnie nawozow dolalem. @Tester kurde juz 4 tydzien jedzie na samej wodzie. 1. NIe przesadzaj z doniczka! 2. Nie dolewaj nawozow do all mix! Takie moje wnioski po tej uprawie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 22 Sierpnia 2023 @ChinQuan pamiętasz ile wyszło z planta suchego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach