Gość Zielone krainy Napisano 30 Listopada 2021 @kubus425 To na przyszłość nie auto, ale fotoperiod, jak ci już wyżej pisano, bo wtedy ty regulujesz długość wega, a nie roślina. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 30 Listopada 2021 Wiecej tego błędu nie popełnię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Listopada 2021 @kubus425 ona jeszcze urośnie 3 krotnie ;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Listopada 2021 (edytowane) @kubus425 póki co to pokazała płeć i faktycznie zbiera się do kwitnienia ale zanim zacznie budować kwiatostany to sporo się jeszcze rozwinie więc nie musisz się martwić Edytowane 30 Listopada 2021 przez onyx 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 30 Listopada 2021 Trzymaj do konca, jest zdrowa.Coś popalisz napewno.Obserwuj roślinę a kiedyś wejdziesz na wyższy poziom z doświadczeniem. @kubus425 Tak jak koledzy dobrze piszą, plancik jeszcze urośnie.Więcej wiary :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monopol 5 Napisano 30 Listopada 2021 (edytowane) @kubus425 wydaje mi się że karzeł nie karzeł ale najważniejsze ile na koniec wyjdzie. Moje też karzełki bo box mini ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma a jak chłopaki mówią to jeszcze urośnie. Moje podczas flo jeszcze mocno podskoczyły. Edytowane 30 Listopada 2021 przez Monopol 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Listopada 2021 @kubus425 uwierz mi że i z takiego krzaka będzie mógł wyciągnąć nie najgorszy wynik 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 1 Grudnia 2021 Jesli tak piszecie do zostawie 🙂 mimo ze pale 10 dziennie to chociaz z ulicy brac nie bede przez kilka dni hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 1 Grudnia 2021 @kubus425 no to na 3-4 dni wystarczy ogólnie to w cholerę palisz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 1 Grudnia 2021 sezonówki są najlepsze bo jak posadzisz w kwietniu to żniwa możesz zrobić w nowy rok. a nawet roślinkę sklonować kilka razy na nowy sezon. z sezonówek można wyciągnąć przy dobrym lst nawet 1kg pomidorków.:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach