michas131 23 Napisano 29 Listopada 2021 Hej po ostatnim grow raporcie postanowilem poszerzyc boxa z 60x60 na 100x50 i zmienic lampe z ts600 na 1000. Poprzedni grow mozna powiedziec prawie udany z wyjatkiem konca niestety 😞 brak filtru weglowego zrobił swoje... W kazdym bądź razie juz zalatwiłem filtry a nad wiatrakiem pomysle gdy bedzie powoli pojawiać się zapach czyli pewnie za jakies 6 tygodni, narazie jest wylot pasywny. 1 tydzien wega odżywki canna .Gdy wszystko pójdzie pomyślnie zaczne myśleć nad zrobieniem SOG i klonoowaniem ale nie wszystko naraz. (namiot 60/60/180 mogę oddac w maire rozsądnej cenie) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 29 Listopada 2021 Moc lampy ustawiona na oko by nie zjesc sadzonek pewnie z 30-40 % mocy (tez koszty pradu sie liczą) Wentylacja rownież jeszcze nie podloczona mogloby być za zimno aktualnie jest 17/18C W treningi bede sie bawic za jakies 2/3 tygodnie powoli lst nastepnie hst, narzucac siatke tez bede ale troche za wczesnie mysląc o siatce Co do podlewania to moze z 100ml na tydzien bez nawozow (light mix ziemia) Zastanawia mnie jakiej wielkosci doniczki bylyby najlepsze dla 5 roslin na takiej powierzchni (100x50) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 29 Listopada 2021 Ja w takim boxie mam 3 rośliny i jest ciasno.Następnym razem sadzę 2. Doniczki mam 11l. @michas131 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 29 Listopada 2021 @Lasir w poprzednim boxie 60x60 mialem tez 5 XD ale widze ze 1 roslinka bedzie slaba sądzac po sadzonce w kazdym razie moze pomiesczą się 5 roslin w 11l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 29 Listopada 2021 Aż jestem ciekaw jak to wyjdzie ;)@michas131 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 29 Listopada 2021 @Lasir wejdz w moja poprzednia fotorelacje troszke grow zakonczony przedwczesnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 29 Listopada 2021 @michas131 Widziałem.Piękna dżungla. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 29 Listopada 2021 O nie! Znowu on... 🤦🏻♀️ 😉🤪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 29 Listopada 2021 @KlausKörner spokojnie XDD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach