Boy 0 Napisano 24 Listopada 2021 Potrzbuje pomocy bo liście mojej rośliny się zwijają i maleją i nie wiem co mam zrobić?? ? Czy da się to jakoś naprawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Listopada 2021 @Boy przede wszystkim zdjęcia będą bardzo pomocne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 24 Listopada 2021 Z kazdą chwilą coraz gorzej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Listopada 2021 Co to jest? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 24 Listopada 2021 Właśnie w tym problem na początku było git A teraz tak wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Listopada 2021 To już od dawna nie zyje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 24 Listopada 2021 A jeszcze godzine temu wygladało normalnie ale dzięki za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Listopada 2021 Jak normalnie, ni chuja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 24 Listopada 2021 Ehh chuj z nią mam inne pytanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Listopada 2021 Nie godzinę. Ale nie ważne. Ona się wykluła normalnie bo ma zatopioną energię w nasionku i auto start genetyczny. W kałuży też by się wykluła. Ale nie zakotwiczyła w sprezentowanym dla niej środowisku i nie żyje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Listopada 2021 @Boy opisz proszę w jakich warunkach się rodziła bo umarła w męczarniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 24 Listopada 2021 @onyx oczy bolą,@Boy waść oszczędź wstydu, jak na typ etapie Ci roślinka dedła tooo możesz zająć sie uprawą tego Tak serio to kolega pewnie chciał sampelka stestowac 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Listopada 2021 @ArteK @ArteK @KlausKörner Dajcie ziomki spokój, niech się bawi, co komu to szkodzi, niech psuje uprawę za uprawę, to jego zabawa i tyle, nie każdy musi działać precyzyjnie w nastawieniu na plon, może czerpać przyjemność z prób i błędów i to też wydaje mi się być w porządku, bo dlaczego nie ? Niech się bawi, a wiedząc znacznie więcej niż on, możecie mu coś życzliwie doradzić. Bądźmy ziomkami, wszyscy tu jesteśmy Polakami. Trzymajmy się razem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Listopada 2021 5 hours ago, KlausKörner said: Co to jest? leże ze śmiechu jak to napisałeś 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 24 Listopada 2021 @Zielone krainy troche beki nikomu nie zaszkodzi, powinno dac do myslenia. nasionko na parapecie wyrośnie, troche wiecej luzu Mordeczko😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2021 @ArteK Mam ziomku luz, ale na początkowym etapie przygody z uprawą łatwo człowieka zniechęcić, jak mu dasz "zjebę" powiązaną z wyśmianiem, to wielce prawdopodobnie, że się więcej nie odezwie na forum. Jednak w sumie, może mieszam się nie potrzebnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach