Jaracz 0 Napisano 24 Listopada 2021 I magnez i za ile będzie gotowa do zbioru @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Listopada 2021 Choćbyś nawet Jezusa Chrystusa tu wolał... Ja pierdole! Serio?* *gdyby ktoś chciał objaśnień, zapraszam do dyskusji. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Listopada 2021 @Jaracz generalnie to musiałem się bardzo wysilić by zrozumieć o co ci chodzi, mógłbyś chociaż podać tak podstawową informacje jak który to dzień bo nikt z nas nie jest tu jasnowidzem i nie powie ci kiedy będzie gotowy krzak któremu świecisz lampką nocną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Listopada 2021 @onyx ja to czasami mam wrażenie, że to są jakieś gejowsko zagrane prowokacje, takie pytania. No masz namiot, planta, lampę, no kurwa czytasz trochę jak co. Wiesz ile plant rośnie. Wiesz kiedy posadziłeś. No kurwa wiesz też jak wygląda palenie które jarasz, szczególnie jak masz ksywkę Jaracz. 3 godziny temu, Jaracz napisał: I magnez i za ile będzie gotowa do zbioru Kopiuj wklej kurwa. Mnie to wkurwia bo to jest takie lekceważące. To jest bardzo lekceważące podejście do sprawy za którą wyrok ci mogą wyjebac. To się kurwa nie powinno dziać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 24 Listopada 2021 @KlausKörner więkrzość takich "ludzi" eliminuje sie sama. A mnie to wkurwia jak ktoś "dźwi" mowi... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Listopada 2021 @Jaracz Jeszcze długa droga, wizualnie to jeszcze wstępna faza kwitnienia, zostało sporo do półmetka, a do zbioru to wizualnie z 1,5 miesiąca, jak nie więcej. Bądź cierpliwy, kup mikroskop kieszonkowy, ale na tym etapie to nie ma, co sprawdzać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Listopada 2021 @KlausKörner generalnie to jest prosty przykład nadużywania marihuany, nie dość że człowiek ma dziury w mózgu to częstym jest tutaj jak najwięcej za jak mniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 25 Listopada 2021 @onyx ja pale tylko 7-8 G na dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Listopada 2021 Prze chu z ciebie. Jak miałem Future to max 2g wypaliłem wieczorkiem i już kładło spać Ale często gęsto wystarczył mi 1g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 25 Listopada 2021 To jak palisz 7-8 g dziennie, to będziesz miał palenia na 2-3dni. Warto sobie głowę zawracać przez 3 miesiące, płacić prąd, ryzykować przypał? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 25 Listopada 2021 7g-8g bagniakhaze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 26 Listopada 2021 @KlausKörner cos tam jednak z tego bedzie jak mowiles @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Listopada 2021 @kubus425 będzie, będzie, co ma nie być. Na następny grow wybierz sobie mniejsze doniczki do swojego namiotu, 6-8L. Tej co kwitnie, LST już nie poprawiaj, niech już do góry odbija @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 26 Listopada 2021 @KlausKörner mordko wczoraj wieczorem ściągnąłem jej kazdy drut 😄 moglbys zerknąć okiem profesjonalisty w jakim stanie jest ta panna po przejściach? Ewentualnie jakas porada co moge poprawić. W Nie moge wyslac 3 następnych 😕 Niepokoją mnie niektore jakby popalone liście, niektore liście no maja rozwinięte dobrze 3 listki a np 2 sa karłowate albo wyschły 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 26 Listopada 2021 popcorn z dołu powyrywaj to pójdzie energia w szczyty 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 26 Listopada 2021 A te popcornu to właściwie to co jest ? Te małe kwiatostany wraz z wiatrakami prZy nich ? Co obciąć. ?@Duży Topek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Listopada 2021 @kubus425 wiatraki zostaw wytnij małe kwiaty które nie będą miały dostępu do światła ale i z tym bym się wstrzymał bo ta roślina już swoje dostała po dupie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Listopada 2021 @onyx spoko wiec zostawiam tak jak jest. Dzieki za rade @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach