Jaracz 0 Napisano 17 Listopada 2021 Przestałem lać nawozy tak jak mi doradziliście pogorszyło się tak jak widać na zdjęciu nie wiem jak ją ratować macie jakiś pomysł co z nią się dzieje 2 tygodnie podlewam wodą bez nawozów @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Listopada 2021 ph ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Listopada 2021 Jak na moje to ona azot z dołu zjada, to dobrze, bo nadmiar przeszkadzałby we flo, polej jej nawozy na bloom pół albo 3/4 dawki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 17 Listopada 2021 6,5 @fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Listopada 2021 Jakie masz, mineralne czy Bio? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 17 Listopada 2021 Ale jakie co mam @KlausKörner bo nie kumam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Listopada 2021 nawozy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Listopada 2021 Nawozy. Mineralne czy organiczne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 17 Listopada 2021 Takie i takie dawałem zdjęcie @KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Listopada 2021 No to tego Bio bloom możesz dawać teraz ze 2 3 tygodnie wg tabeli a potem te boosty pewnie trzeba będzie same dawać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Listopada 2021 @KlausKörner z dołu to akurat magnez @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 17 Listopada 2021 Ok bo teraz nie jest z nią za dobrze a tak wyglądała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Listopada 2021 zdjęcie z lampą, dodaj bez lampy, bo tak nikt ci nic nie doradzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 17 Listopada 2021 Pan w sklepie powiedział że nie może witamin brać z ziemi i mam dawać bloom i magnez ale nie wiem @fxxx1337 ale tak wyglądała jakieś 3 tygodnie temu zdrowa Teraz z góry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Listopada 2021 no na dole masz niedobory magnezu. Mozesz jej dać calmag i bloom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Listopada 2021 https://www.growweedeasy.com/cannabis-plant-problems/nitrogen-deficiency @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Listopada 2021 @KlausKörner To byłby azot jeśli nie było by żyłek zielonych na liściu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Listopada 2021 Właśnie chciałem powiedzieć, że jak nie ma żyłek to azot. Ale ogólnie to temu planowi nic nie jest. Naturalna defoliacja😁 to nie potrzebne liście, tak czy inaczej to ona nie ma jakiś specjalnych brakow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 18 Listopada 2021 Napewno @KlausKörner może tak dużo liści być niepotrzebnych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 18 Listopada 2021 @Jaracz mi na gorylu w jednym dniu prawie wszystkie duze wiatraki poprostu spadly. Pany ci tu dobrze prawią cal-mag i bloom. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach