Duszek 14 Napisano 3 Lutego 2022 Jedna fotka z lampa druga bez, no są ciemne postaram sie ograniczyć im nawozy na jakis czas 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 3 Lutego 2022 Tak jak mówiłem bez światła jeszcze ciemniej 😄 co ty jej lejesz teraz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 4 Lutego 2022 Wszystko w sumie ale większość w malutkich dawkach tylko terra flores normalna dawka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Lutego 2022 Wszystko to pojęcie obszerne. 😄 lej jej na ta chwilę tylko na flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 8 Lutego 2022 Dzień 102 Leje wodę, co drugie lanie dorzucam nawoz na flo, troche jasniejsze się zrobily, topki ładnie pachną aż by się chcialo już je zerwac 😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @Duszek Czemu usunąłeś ten popalone od nawozu liść ? Na pierwszy rzut oka się poprawiło. Czyli git majonez 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 8 Lutego 2022 Myślalem ze nie daje za bardzo jak sie przypali no ale cały czas sie uczę i dobrze ze zrobilem ta fotorelacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @Duszek Jak był uszkodzony to dalej by pokazywał czy ma czegoś za dużo, liść to taki magazyn szczególnie jak roślina kwitnie. Ale skoro dalej nigdzie się to nie pokazuje to znaczy, że mają już mniej azotu. Także luźno guma 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 14 Lutego 2022 Dzień 108 dwa to na moje już bym zebrał a jeden troche w tyle także i tak muszę czekać, a z tymi dwoma co myslicie kosa czy jeszcze sie z nimi coś wydarzy? Niby już trichomy lekko brązowieja a nie chce za bardzo kanapowej fazki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Lutego 2022 @Duszek Bedziesz ziemię płukać ? Bo one nie wyjedzą tego co mają tak szybko. Lux zdrowe planty do końca 🙂 topy jak kamienie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 14 Lutego 2022 Topki twarde mysle, lepi sie reka po nich a zapach zostaje nawet jak reke umyje 😅. Potrzymam je jeszcze z tydzien na samej wodzie żeby sie wypłukały, bo calkiem o tym zapomnialem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Lutego 2022 @Duszek Byloby sianko jak cholera 🙂 jesli za tydzień to lepiej je w wannie przeplucz jak masz jakąś dobrą wodę ( nie powyżej 7,5) w kranie. A jeśli leci syf z kranu to nie wiem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 14 Lutego 2022 (edytowane) Do wanny calego krzaka wrzucic i przepłukać? O takiej metodzie nie slyszalem dlatego pytam Dodam również ze zalezy mi na lisciach bo masełko fajne wychodzi, ale zastanawiam sie nad haszykiem jeszcze Edytowane 14 Lutego 2022 przez Duszek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Lutego 2022 @Duszek https://marihuanaforum.pl/topic/525-flushing-płukanie-gleby-marihuany/ Poczytaj. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 14 Lutego 2022 W takim razie zbiore je za 2 tygodnie wszystkie razem, i leje im teraz sama wode. Dzieki sliczne za radę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Lutego 2022 @Duszek jak zacznie nagle zmieniać kolory to nie stresuj się, to taka jesień jak w naturze. Im mniej zielona tym lepiej 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 14 Lutego 2022 Dosidos akurat chyba powinien zmienic kolor z tego co widze na stronie z ktorej bralem pestki, w planach byl zbior gdzies teraz no ale trudno troche sie przedluzy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Lutego 2022 @Duszek jak mają stabilny gen w pestkach to będzie wyglądać podobnie jak na stronie ale nie tak samo 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 2 Marca 2022 Siemanko pany, troszkę mnie nie było ale już jestem, dwa krzaczki poszły na kosę, już wysuszone, łodygi się nie łamią ale topki już są suche więc nie chciałem ich przesuszyć jedna pani jeszcze dojrzewa ale z tych dwóch wyszło 84, myślę że z 10 odejdzie jak doschna w sloiku ale jestem zadowolony z wyniku i odezwę się jeszcze jak skosze ostatnia Fotka poduszki😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 2 Marca 2022 Takie pytanko czy z jednego automata można ładna ilość wykręcić? Bo mam jedna pestkę i planuje ja zrobic samą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach