konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Listopada 2021 @Brazil Munster może kiedyś to sprawdzę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Listopada 2021 Dzień 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Listopada 2021 @konopny_janusz kozak relacja czekam na więcej, pozdrawiam 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) @onyx dzięki, chyba po toppingu w niedalekiej przyszłości nie zrobię main line'ingu jak planta posadziłem w rogu doniczki zamiast na środku, jak myślisz? Miałem też pomysł żeby dookoła doniczki iść z lst, ciekawie by taka spirala wyglądała Edytowane 19 Listopada 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Listopada 2021 @konopny_janusz ja już topping mam za sobą, głupi jak przy naginaniu złamałem szczyt najpierw u jednego automata a dwa dni później u drugiego xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Listopada 2021 @konopny_janusz wertykalnie, a w środek panela 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Listopada 2021 @onyx @ArteK to ja pierdziele to nie robię nic poza lst Szkoda ze nie się da zmienić pierwszego posta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Listopada 2021 @konopny_janusz w jakim sensie zmienić ustawienia? Że edytować tamtego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) @onyx edytować bo napisałem głupoty co do treningów, jednak poleci tylko lst dookoła doniczki Edytowane 19 Listopada 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Listopada 2021 @konopny_janusz ja chcialem zrobic tak samo do okoła. Sproboje na pelnosezonowce Hera koka hasz? 😂🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Listopada 2021 7 dzień 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 21 Listopada 2021 @konopny_janusz start ma dobry z ta donica to zacny pomysł lst wokół kozacko może to wygladac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Listopada 2021 @Tomaszszym lecę na personal rekord jak chodzi o plon z 1 rośliny, więc nie ma miejsca na błędy. Jest biobizz all mix, który będę dodatkowo suplementował od 2 tygodnia czyli od jutra bio grow 1ml na 1l wody co drugie podlewanie (zgodnie z tabelą biobizz allmix), dodatkowo cannazym leci już 3/4 pełnej dawki i rhizotonic 1/2 dawki oprysk gleby i lisci kilka razy na dzień i w nocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 21 Listopada 2021 @konopny_janusz trzymam kciuki ziomus @Tomaszszym a jaki jest twój rekord z jednej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Listopada 2021 @Tomaszszym 50g suchego po curringu i finalnie 40g po dodatkowym water curringu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 21 Listopada 2021 @konopny_janusz przyzwoity wynik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Listopada 2021 @Barney's thx, tak wyglądał plant przed ścinką. Ale uprawa była na ziemi z marketu w której były skoczogonki w dodatku box był słabo oklejony, może teraz będzie lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 21 Listopada 2021 @konopny_janusz co za odmiana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Listopada 2021 @Tomaszszym Future #1 od anesia seeds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 21 Listopada 2021 @konopny_janusz wyglada na wiecej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach