Gość Zielone krainy Napisano 5 Listopada 2021 @kubus425 Wygląda, jak mutant genetyczny, ja bym ją usunął i zaczął od nowa, bo i tak daleko nie zaszedłeś, ale czasami lepiej zrobić parę kroków w tył niż się w coś ładować na siłę, byle tylko to dalej ciągnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Listopada 2021 @kubus425 podnies lampe i daj jej odpocząć pare dni z nawozami zwiększ wilgotność uważaj na temp i dosiebie dojdzie jeszcze nie ma tragedi raczej jak często podlewales i jak dużo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 5 Listopada 2021 Tak szczerze to w sumie tylko te 3 razy w ilości ok 2 x po 300 ml i raz 500 Lampa podniesiona wilgotność 82 W proporcjach 2ml na litr wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 5 Listopada 2021 (edytowane) przesadz ja juz do wiekszej doniczki, bedziesz mial spokoj na pozniej a w dodatku czysta ziemia. Lej samą wode i nie przejmuj sie to jeszcze dziecko, nie lej nawozow tylko sama wode z dobrym ph. Poczekaj miesiac i wtedy bedziemy widziec jak rosnie 🙂 nie stresuj sie janek. zobacz, moja roslina od poczatku byla jakas dziwna pozniej sobie rosla dalej, ciagle poplamiona i nagle jeb: byla taka przez pare dni, chcialem ja wyjebac w pizdu i nagle sie rozkrecila z czasem i jest taka: cierpliwosci i bedzesz zadowolony synek, byleby jej nie spal tymi nazywami. przesadzaj i lej wode, tylko nie przelewaj jej za bardzo 😉 Edytowane 5 Listopada 2021 przez Git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Listopada 2021 Nie wiem tylko po co uprawiać mutanta, ja takie zachwiane genetycznie rośliny od razu usuwam z uprawy, bo dobrze nie rokują, a to jak roślina wygląda w mojej ocenie, to nie jest tylko wpływ złych warunków. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 5 Listopada 2021 Dziekuje za rady ale chyba zostanę przy niej jak juz jest. Postaram sie ja odżywić przy pomocy samej wody a 2 x blue amnesia auto juz powoli kiełkuje takze zobaczymy co z tego wyjdzie 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Listopada 2021 @kubus425 Twój wybór, coś się z tego nauczysz, ale na plon bym nie liczył, jak coś będzie to marnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 6 Listopada 2021 Czy napewno bedzie z niej marnie ? Wrzucam pare fotek jak ona wyglada przy łodygach Czy moge na niej robic juz lst ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Listopada 2021 @kubus425 leć z lst, ale posadź sobie nowe nasionko w razie czego bo szkoda czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Listopada 2021 Odpuść nawozy wyluzuj z podlewaniem i naginaj suke. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 6 Listopada 2021 @kubus425 wpisz ak472 i zerknij na moja poprzednia relacje problemem była zbyt bogata w nawozy ziemia plus nawozy ale jakoś poszlo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Listopada 2021 Jak kielkowalem kiedyś bezpośrednio w batmixie to też tak wyglądała. Dość długo ale to był sezon. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 7 Listopada 2021 Co myślicie o tym liściu ? @KlausKörner @Tomaszszym @konopny_janusz dzis bedzie lana woda po 3 dniach od ostatniego nakłania nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 Że liść to najmniejszy problem, bo ona cała wygląda jak psu z pyska wyjęta. Jak to jest Świerże foto to nie lej jej wody, przecież ona mokro ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 7 Listopada 2021 Ok nic nie leje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 7 Listopada 2021 @kubus425 ph sprawdź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 7 Listopada 2021 Sprawdzałem. 6,7 z miernikiem wbitym na 1 cm a coraz nizej mniejsza wartość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Listopada 2021 @kubus425 pewnie ten miernik masz szajsowaty co nie pokazuje dobrze wartości pH 5 godzin temu, kubus425 napisał: dzis bedzie lana woda po 3 dniach od ostatniego nakłania nawozów ty ją nawozami traktowałeś już ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 7 Listopada 2021 No tak. Pewnie nie jeden popełnij ten sam błąd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 @kubus425 Wykop łyżka do zupy ziemię z połowy głębokości, 2-3 łyżki, z prawej lewej strony, nasyp do szklanki, zalej kieliszkiem wody destylowanej i zmierz ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach