Filozof 38 Napisano 3 Sierpnia 2019 Mam takie pytanko ile już czasu palicie zioło ? ja jakieś 10 lat smarze swoje naturalne ziółko i bardzo dobrze się czuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 3 Sierpnia 2019 ja pale z 2 lata z przerwami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 3 Sierpnia 2019 będzie z 6 lat regularnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Sierpnia 2019 3 lata @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 ja tam jaram od czasu do czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 nie pamiętam już będzie z 4 lata jaranka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 3 Sierpnia 2019 7 lat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrew meyers 3 Napisano 4 Grudnia 2019 Regularnie sam ze sobą to około rok, wcześniej popalałem tylko na imprezach lub jak ktoś po prostu poczęstował. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 9 Kwietnia 2020 15lat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Kwietnia 2020 Z 4 lata? Zauważyłem że nie mam ochoty na jakiś alkohol powyżej 15%. Piwko od czasu do czasu a tak to weed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 11 Kwietnia 2020 11 lat tylko wiadomo jakieś przerwy były itd. To idealny przykład że marihuanen 'zabija' sądząc po tym ile lat forumowicze palą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 11 Kwietnia 2020 9 lat temu 1 raz spróbowałem ? Od tego czasu palę od czasu do czasu niezbyt często ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 11 Kwietnia 2020 @Scatman ja to mam różnie serio przychodzi taki czas że z dnia na dzień nie chce mi się palić i potrafię być na detoxie od 2 tygodni do 1.5 msca ale i tak się wraca bo jak nie wracać jak to najukochańsza roślina ?na tym globie.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach