ArteK 439 Napisano 4 Listopada 2021 Jak wyżej podajcie jakis nawilzacz powietrza sprawdzony przez was z hydrostatem tak do 200 cebulionow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 Dobry nawilżacz z hydrostatem ma firma RAM. Nie pamiętam ile kosztuje. Na pewno więcej niż 200zl. Zobacz firmę honeywell, mają b. dobre produkty. Czemu akurat z hydrostatem? Zobacz tu: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 4 Listopada 2021 @KlausKörner chodzi o to zebym mogł ustawic dany % wilgotności Takie cos znalazłem.@KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 To RAM, honeywell, philips, solis, ale nie wiem jak z ceną, albo jakieś chińczyki w tej cenie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 4 Listopada 2021 @KlausKörner to z Castoramy na szybko Zobsczymy jak bedzie lipa to zwrócę nsjwyzej @KlausKörner czy sie nie pitolić i brać zwykly bez kombinacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 4 Listopada 2021 @KlausKörner narazie działa całkiem calkiem 😄 wyglada jak odkurzacz xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 Co ma nie działać. 🤪😉 A może przez lata będzie służył. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Listopada 2021 @ArteK kupiłem kiedyś taki za 60zl, chyba miał ok 4l i był tylko na jedną uprawę. Pod koniec vega coś się w nim zepsuło i na min kopcił jak na maxie a jak dałem na maxa to jak z parowozu 😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 5 Listopada 2021 @mirecki działa dobrze. Tylko przy ultradzwiękowych jest minus tenvze rozbija wode na bardzo drobne cząsteczki, wczoraj nalalem wody kranu w szafie wszystko białe, dzisiaj wymienilem wode przefiltrowaną przez brite zobaczymy czy sie cos zmieni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 6 Listopada 2021 @ArteK ja nie filtrowałem, kamiania w chuuu było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Listopada 2021 @ArteK zmieni bo kamień nie będzie się osadzał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 7 Listopada 2021 @onyx idzie tylko woda z filtra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach