Tester 1,397 Napisano 22 Listopada 2021 Mi się wydaje że się trochę wyciągają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2021 @Aga Ja nie tnę liści, ale jak jest faktycznie gąszcz to na wegu możesz ciąć, sam manipuluje nawozami, by roślina sama się wyzbywała liści od dołu w sposób naturalny, wysysając się z pierwiastków. Jednak ciąć można, jak jest za gęsto i szczyty nie są dobrze odsłonięte. Na kwitnieniu jednak dałbym im spokój, by nie doświadczały stresu, jak masz coś ciąć to tnij na wegu, lub na początkowej fazie kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aga 25 Napisano 22 Listopada 2021 @Zielone krainy dziękuje bardzo za odpowiedz będę wiedzieć bo pomyślałam ze to jakaś reguła, również następnym razem 2 rośliny wsadzę, nie myślałam ze wszystkie nasiona wyjdą 😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2021 @Aga Nie ma sprawy , tnie się by odsłonić miejsca, jakie zasłaniają liście, gdy jest ich za wiele, a jakie muszą być odpowiednio oświetlone, aby to o co nam chodzi, czyli kwiatostany rozwijały się prawidłowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aga 25 Napisano 22 Listopada 2021 @Zielone krainy akurat wczoraj dołożyłam grow lampy, może to pomoże. Dziękuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2021 @Aga Rozwijają się prawidłowo, na razie nie potrzeba im doświetlenia, ja bym zrobił ekrany odbijające światło, jak ci kiedyś pisałem, bo tracisz sporo ze światła w tym wypadku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Grudnia 2021 @Aga i jak postępy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aga 25 Napisano 16 Grudnia 2021 @ArteK rośnie, trzeba będzie przerobić garden. Podnieść wyżej o pół metra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Grudnia 2021 @Aga Wyciągnęły się, mało światła mają, bo im bokami ucieka i szczyty za blisko paneli, mogą ci poparzyć rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Grudnia 2021 @Aga Ok, wystrzeliły co bylo wiadome, wiadome tez jest to ze ten sprzęt który masz styknie na rosline przy poprawnym prowadzeniu, tu widać jednak rozproszenie swiatła jest duze, @Zielone krainy dobrze prawił. A reszta widać ze krzoki zdrowe, system działa tylko swiatła mało. Ktory to juz dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 16 Grudnia 2021 no wyciągnęły się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 17 Grudnia 2021 @Aga teraz monstercropping czy supercropping i moze coś bedzie z tego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Stycznia 2022 @Aga I jak tam? Coś zebrałaś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aga 25 Napisano 24 Marca 2022 @Gość będziemy przerabiać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 4 Kwietnia 2022 Było pytać coś przed ścieciem, top jest w połowie kwitnienia, w słoikach znajdują się nie obsypane liście które się odcina. Szkoda roślin, nie rób tak następnym razem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aga 25 Napisano 3 Października 2022 @Ważniak dzięki teraz już wiem druga próba idzie ok. Sorki za nieobecność troszkę chorowałam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Października 2022 @Aga Azotu za dużo już je popaliłaś i poblokowałaś lekko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach