XXL-Skun 57 Napisano 22 Października 2021 Czy ta lampa da radę na start ? dlaczego taka bo czemu nie 😛 W boksie 80x80 dla 4 roślinek obok siebie https://allegro.pl/oferta/lampa-do-roslin-led-100w-full-spectrum-grow-box-9951925801 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 22 Października 2021 @XXL-Skun kupisz jakis badziew i Ci wyjdzie 5 z krzaka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 22 Października 2021 @ArteK to daj mi coś w tej cenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 22 Października 2021 @XXL-Skun nie klikam w linki, napisz co to ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 22 Października 2021 (edytowane) @ArteK Lamp led 100w full spectrum Wydaje się oke Edytowane 22 Października 2021 przez XXL-Skun @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 22 Października 2021 @XXL-Skun szczerze to taka dobra rada, nie kupuj tego gówna. W podobnej cenie bedziesz miał Ledam marka sprawdzona chyba @doominik dobrze zna te marke Wyglada jak halogen do piwnicy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Października 2021 @XXL-Skun Jaki masz budżet na oświetlenie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 22 Października 2021 (edytowane) @Zielone krainy ten halogen 68 ojro z Toba Mordeczko wtedy dyskutowałem na temat ledam :F Edytowane 22 Października 2021 przez ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 23 Października 2021 @Zielone krainy 250 ale już kupiłem wiec jakoś się pożyje te 2 miesiące potem zmienię na Marsa lub spidera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Października 2021 @XXL-Skun generalnie w chuj często się zdarza post tego typu że ktoś pyta się czy dany LED jest dobry poczym ktoś pisze że to jakis chiński no name i lepiej kupić coś sprawdzonego ale osoba ta już niestety kupiła tego Leda xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 23 Października 2021 @XXL-Skun Wspomnisz ten post. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2021 Kupić diody i samemu złożyć, to nie filozofia i bez specjalistycznej wiedzy idzie to zrobić. Jak Coby, to tylko takie w których nie trzeba zasilacza dodatkowego, ja zrobiłem ten błąd i więcej kasy poszło. Diody Citizen bym polecil i radiator plus paste i jest światło. Coś tam polepic, coś tam postrugac i z 150€ taniej wyjdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 6 Listopada 2021 @XXL-Skun Jak zaczynałem miałem tą samą lampe tylko 150w(Niby) Ciągła jak 200w z wentylatorami, ale opłacało się bo z krzaka było 12g także 300zl za prad oraz czekanie 2-3 miesiace ( Sukces jak chuj ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach