Mujrzesz$420$ 4 Napisano 16 Października 2021 (edytowane) Siemka Z organika nie mam za dużego doświadczenia znam jedynie biobizz trypack i biobloombastic Chcę startować z nowym projektem i chciałbym skompletować cała wiedzę w sumie mam juz wszystko podtrzebuje jeszcze tylko paru rad bardziej doświadczonych growerow Biotabs zestaw startowy + biobizz light mix I teraz tak mam jeszcze biobizza trypack (3/4lata otwarty ale nie śmierdzi i wydaje sie byc okej) pytanie czy warto czy lepiej to wyjebać Jest sens stosować w ogóle biobizza przy biotabsie ? Na kwitnienie... I tutaj mam dylemat Pk booster od biotabs (herbatka ) Pk 5-8 od biotabs (ten z bananów... Moze warto samemu zrobić w słoiku jak myślicie ? ) Ew biobloombastic od atami mam z nim ciekawe doświadczenia ale pytanie czy dobrze sie zgra z biotabs Co myślicie warto cokolwiek dokupić czy lepiej lecieć na samym biotabs ? Całość dopełni mały smierdziuch boom boom spray Edytowane 16 Października 2021 przez Mujrzesz$420$ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Października 2021 1 godzinę temu, Mujrzesz$420$ napisał: I teraz tak mam jeszcze biobizza trypack (3/4lata otwarty ale nie śmierdzi i wydaje sie byc okej) pytanie czy warto czy lepiej to wyjebać a jest jakaś data ważności na opakowaniu ? 1 godzinę temu, Mujrzesz$420$ napisał: Pk 5-8 od biotabs (ten z bananów... Moze warto samemu zrobić w słoiku jak myślicie ? jak ci się chce trzeba by było sprawdzić składy tych nawozów co one tam zawierają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Października 2021 Jak masz trypack od biotabsu czyli ten komplet to nic nie dodawaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mujrzesz$420$ 4 Napisano 16 Października 2021 @KlausKörner trypack od biobizz (biogrow biobloom top max) Zostało po mojej ostatniej uprawie Teraz po przerwie chce spróbować z biotabs Z tego co tak czytam nie warto mieszać innych nawozów wiec chyba zostawie biobizza i atami ze swoim biobloombastic i polece tylko Biotabs + boom boom spray + i teraz nie wiem jeszcze musze poszukać jakiegoś info czy lepiej herbatka pk od biotabs czy bananowy bio pk 5-8 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Października 2021 Ja rozumiem. Ale ten zestaw od Biotabs też się nazywa jakoś trypack czy testpack i jak będziesz miał ten Biotabs zestaw to nic z nim nie łącz, szczególnie biobizz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach