Skocz do zawartości
Udyr

Holy Grail Kush, Kripple Roulette / 100w Led

Rekomendowane odpowiedzi

@onyx na to właśnie liczę, zasadniczo z dnia na dzień pały u Kripple łączą się między internodami, nie obraził bym się gdyby im coś odwaliło. Dostaną strzał z pk przy najbliższym podlaniu. Juz im nie zaszkodzę raczej, 2 tyg sama woda powinna wypłukać to czego nie zje 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@onyx Najbardziej zadowolona to jest moja druga połówka, że nie spie... tego jakoś wyjątkowo 😄

Szybki raport z expresowo suszonego bąbla z hg kush : przechodze na oddychanie manualne, tak ciora łeb 😄

Już się łasi na jakiegoś lolka, dlatego też małe topki z dołu są na nitce nad lampa 😄

Edytowane przez Udyr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Git Wiem że mój nick się kojarzy z Lol-em 😄

Niech puchną, nowy worek ziemi i inne zabawki lecą do mnie właśnie 😄

Następnym razem będą normalne doniczki 😄

Offtop: po 4 godzinach mnie bomba dopiero puściła, masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Udyr napisał:

Ja już gotowy na rundę nr 2 😄

Jaram się jak ksiądz dziećmi w Smyku :D

@Udyr ja wczoraj pierdoliłem się z tym ph metrem by go skalibrtować to jakaś masakra chińkie gówno . trzeba zakupić coś porządnego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lemon Gelato U mnie działa, raz tylko się rozjechał. Po zmierzeniu powinieneś wypłukać końcówkę w czystej wodzie. 

Zostają nawozy w tej "sondzie" i dlatego te tanie tak szybko padają.

Sklep mars hydro i vivosun sprzedają te same za 3x większą cenę. Na 2 planty nie chce kupować Adwy albo Milwaukee. 

Edytowane przez Udyr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Lemon Gelato napisał:

@Udyr ja wczoraj pierdoliłem się z tym ph metrem by go skalibrtować to jakaś masakra chińkie gówno . trzeba zakupić coś porządnego

Ja uzywam go od 3 upraw xP wpisz na yt how to do calibration ph meter i tam babeczka jest z zoltym takim. Pozatym jak juz wyczujesz, to na oko bd dawal ph minus i bd wiedzial ze jest dobrze 😉

2 godziny temu, Udyr napisał:

@Lemon Gelato U mnie działa, raz tylko się rozjechał. Po zmierzeniu powinieneś wypłukać końcówkę w czystej wodzie. 

Zostają nawozy w tej "sondzie" i dlatego te tanie tak szybko padają.

Sklep mars hydro i vivosun sprzedają te same za 3x większą cenę. Na 2 planty nie chce kupować Adwy albo Milwaukee. 

Nie, nie w czystej wodzie tylko wodą destylowana, taka co sie do zelazek uzywa np

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Git no ja płuczę destylowaną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@onyx kurde dziś właśnie paczka przyszła z growshopu 😄

To wygląda jakby pomagało w transporcie pektyny w roślinie ? Z opisu ciekawie wygląda.

Napewno wezmę to pod uwagę jeśli się sprawdza. Chociażby małą buteleczkę kupię jak będę przy okazji 🙂

Edytowane przez Udyr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Udyr ja kupiłem małą buteleczkę i bardzo sobie chwalę bo im grubsze łodygi tym więcej papu transportują do topów no i oczywiście pomaga przy wszelakim stresie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi