Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Stycznia 2022 @Udyr jak krzaki będą wysiec nad lampą szybko wyschna i będziesz mial bardzo slaby zapach i smak tematu. Za bardzo sie pospieszyłeś z nową uprawa w tym samym boxie. Światło ktore bedzie sie odbijać tez źle wpłynie na suszenie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Stycznia 2022 @Udyr promienie światła degradują THC w suszu dlatego susząc pod lampą będziesz miał słabszej mocy susz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Stycznia 2022 (edytowane) @onyx jak narazie kilka dni bez lampy włączonej będzie, dzięki że reagujecie 🙂 Zanim nasionka nie trafia do ziemi to 3-4 dni będzie bez lampy. Potem w jakieś pudło wrzucę z wentem. Wyrwałem z 7 jaj z pyłkiem i zutylizowalem. To był powód ścinki około 10 dni wcześniej niż planowałem. Edytowane 9 Stycznia 2022 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Stycznia 2022 Up po suszeniu, jak również ostatni tutaj . Po 4/5 dniach suche, aż za suche wyląduje w słoikach. Holy Grail kush- 27g Dr Kripple Roulette- 34 g Łącznie ~61 g + coś tam spalone w trakcie, ale nie będę tego liczyć. Przecież jak mierzy się ch... To bez kręgosłupa prawda ? :D Jak na 1 raz uważam to za wynik mocno średni :D ale za to jak polezy w słoikach to będzie miodzio. @Tester proszę o przeniesienie do zakończonych. I dzięki za pomoc wszystkim 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 13 Stycznia 2022 Szybko Ci się ususzyly.. Nie za szybko? Anyway daj znać jak w smaku po curringu.. 🤙 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Stycznia 2022 @UKTHC Bovedy dziś lub jutro przyjadą, to może ogarnę im powrót do wilgotności. Możliwe że odrobinę za szybko 😄 Paliłem tego Kripple, łeb z szyi wyrywa 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 13 Stycznia 2022 @Udyr wyczyść Pan aparat jak będziesz robił zdjęcia następnym razem xd Bo upierdolony jak stół z tvn'u 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Stycznia 2022 @onyx Sory, mam na bani już dziś 😄 Zacznę może używać aparatu zamiast telefonu. Ten kripple, aż usiadłem i nie mogłem się kawy napić przez kwadrans. Tak mnie zcioralo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 13 Stycznia 2022 Laduj bovede i skórki od cytrusów to moment odbije wilgotność. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 13 Stycznia 2022 Nie otwieraj sloikow i bedzie git. Brawa za uprawę, nastepna bedzie tylko lepsza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Stycznia 2022 @Git Jasne ! 🙂 Wg mnie i tak koszt "wyprodukowania" zaoszczędził mi sporo z portfela. A palę dosyć dużo, żeby kilka leków sobie wyłączyć z obiegu codziennego. I wiem tym razem co w płuca wpuszczam 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Stycznia 2022 Dopóki ten temat nie przeniesiony to wrzucę tutaj. Kwiaty były w słoikach 2 tyg, przewracane codziennie i wietrzone 2x po pół godz. Bovedy nie zostały użyte bo wilg oscylowała w okolicy 55-60%. Pierwszy Kripple Roulette Drugi Holy Grail Kush 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Stycznia 2022 @Udyr wyglądają smakowicie, właśnie mam w planach użycia tych saszetek, co jest złego w wilgotności 62% w słoiku? Właśnie to jest tak zrobione ze by były soczyste a nie przesuszone z tego co oglądam na yt to większość growerow używa tych saszetek na curringu +1 za ładnie wyczyszczony aparat 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Stycznia 2022 @onyx teraz wszystkie zdjęcia będą crispy 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach